ΑρχικήReviewsΕμπειρία χρήστη: "Μπήκα στο Counter.Social για να γίνω πιο κοινωνικός"

Εμπειρία χρήστη: “Μπήκα στο Counter.Social για να γίνω πιο κοινωνικός”

Ένας χρήστης παραθέτει την προσωπική του εμπειρία σε σχέση με την εγγραφή στην πλατφόρμα Counter.Social.

Counter.Social

Ο χρήστης ονομάζεται Edgar Huitema, είναι ερευνητής και λέει τα παρακάτω σε σχέση με το κοινωνικό δίκτυο: “Μόλις μπήκα στο Counter.Social. Είναι κάτι σαν το Twitter αλλά χωρίς τις βλακείες. Τι εννοώ με το βλακείες; Bots, επιθέσεις, κατάχρηση, ατελείωτα retweets, διαφημίσεις, προωθήσεις, meme και ούτω καθεξής. Δεν είναι ότι εγώ δεν κάνω βλακείες στην ζωή μου κάθε τόσο. Συνεισφέρω ενεργά σε πολλές που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη ούτως ή άλλως. Απλά μερικές φορές θέλουμε να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα.

Δείτε επίσης: Twitter: Εστιάζει στη καταπολέμηση της παραπληροφόρησης για τον Covid

Τι είναι το Counter.Social; Το κοινωνικό δίκτυο στην περιγραφή του αναφέρει: “Το CounterSocial είναι η πρώτη πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων που υιοθετεί στάση μηδενικής ανοχής σε posts εχθρικού περιεχομένου, λογαριασμούς bot και troll που χρησιμοποιούν το κοινωνικό μας δίκτυο για να εμπλακούν σε επιχειρήσεις επιρροής των χρηστών. Και είμαστε εδώ για να το αντιμετωπίσουμε.”

Μάθετε περισσότερα για τα social media: Οι χρήστες των social media είναι πιο επιρρεπείς στην παραπληροφόρηση

Ο ερευνητής αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έκανε εγγραφή στο Counter.Social: «Νιώθω εύθραυστος. Λόγω της κατάστασης του μυαλού μου, μερικές φορές χρειάζομαι ξεκούραση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι τουλάχιστον θορυβώδη στις καλές τους μέρες και τοξικά στις χειρότερες. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο το να αποσυνδεθείς από τα social media και να χαλαρώσεις μερικές ημέρες. Μερικές φορές, ωστόσο, λαχταρώ κάποιες πιο θετικές ή γνήσιες αλληλεπιδράσεις με αγνώστους ή είδωλα χωρίς να επηρεάζομαι. Αντί να ψάχνω για την ησυχία, προσπαθώ να απομακρυνθώ από τα γιγάντια κοινωνικά μέσα και να βρω μια σχετικά μικρή αλλά ενθαρρυντική κοινότητα ανθρώπων. Μοιάζει πολύ με την κοινότητα TBI, αλλά μέσω μιας διαφορετικής πλατφόρμας.»

Ενδιαφέρουσα πληροφορία: Οι Αμερικανοί εμπιστεύονται λιγότερο Facebook και TikTok από τη Google

Συνεχίζει λέγοντας: “Έτσι αποφάσισα να κάνω εγγραφή. Είναι δωρεάν και μέχρι στιγμής είναι πολύ διασκεδαστικό. Δεν έχω ιδέα για το πόσο μεγάλη είναι η κοινότητα, αλλά το engagement είναι φανταστικό. Δημοσιεύσα 4 toots (ισοδύναμα των tweets) και έχω ήδη έξι ακόλουθους. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

Πηγή πληροφοριών: medium.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS