ΑρχικήHow ToWork From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Αυτή την περίοδο που οι περισσότεροι από εσάς έχετε καταφύγει στην απομακρυσμένη εργασία, είναι σημαντικό να διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να είστε πιο άνετοι αλλά και παραγωγικοί στη δουλειά σας. Σίγουρα θα πρέπει να διαμορφώσετε σωστά το γραφείο σας, διατηρώντας το παράλληλα καθαρό και συμμαζεμένο. Παρακάτω θα δείτε μία λίστα με κάποια εργαλεία, αξεσουάρ και έπιπλα που θα κάνουν το Work From Home πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Ζητήματα που τίθενται στην απομακρυσμένη εργασία: Απομακρυσμένη εργασία: Οι περισσότεροι δεν αναφέρουν τεχνικά προβλήματα στην ομάδα IT της εταιρείας τους

Βάσεις οθόνης

Αυτές οι βάσεις σάς βοηθούν να κρατάτε την οθόνη της συσκευής σας σταθερή, έχοντάς την στο ύψος των ματιών σας. Μία καλή επιλογή είναι το Amazon Basics.

Amazon – αλλαγή logo: Το νέο λογότυπο της Amazon αλλάζει καθώς θύμιζε τον Χίτλερ

Αν ωστόσο θέλετε κάτι λίγο πιο κομψό, η βάση της Stellar Importers, που είναι κατασκευασμένη από μπαμπού, είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Διαθέτει θέσεις που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στο τηλέφωνό σας, την κούπα του καφέ σας, τα σημειωματάρια σας και άλλα. Υπάρχουν επίσης θέσεις όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τα καλώδιά σας, αποφεύγοντας έτσι την ακαταστασία. Αυτό το μοντέλο λειτουργεί επίσης καλά ως βάση laptop, χάρη σε τρεις οπές που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τον βέλτιστο εξαερισμό.

Αν δεν θέλετε καθόλου οθόνη πάνω στο γραφείο σας, σκεφτείτε το βραχίονα οθόνης. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή εάν πρέπει να αλλάζετε συχνά τη θέση της οθόνης σας. Μία καλή πρόταση είναι ο βραχίονας οθόνης Jarvis της Fully.

Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Βάσεις laptop
Πολλές φορές όταν χρησιμοποιείτε το laptop σας δεν έχετε τη σωστή στάση σώματος, γεγονός που μπορεί αφενός να σας κουράζει και αφετέρου είναι επιβλαβές για την υγεία σας. Η οθόνη πρέπει να είναι στο ύψος των ματιών σας, επομένως θα πρέπει να ανυψώσετε το laptop σας με μία βάση. Αυτό σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο σας.

Crypto-miners και laptops: Προβλήματα στην αγορά gaming laptops λόγω… crypto-miners

Μία καλή επιλογή είναι το Rain Design iLevel2. Το ύψος είναι εύκολα ρυθμιζόμενο και η κλίση του σχεδιασμού είναι επίσης ιδανική για να διατηρείτε το laptop σας δροσερό. Μια ελαφρώς πιο προσιτή επιλογή είναι η βάση για laptops του Amazon Basics.

Εάν διαθέτετε εξωτερική οθόνη αλλά δεν έχετε πολύ επιπλέον χώρο, συνιστάται να επιλέξετε μια κάθετη βάση. Η βάση της Omoton μπορεί να κρατήσει το κλειστό laptop σας σε όρθια θέση, κάτι που συμβάλλει πολύ στην οργάνωση του γραφείου σας. Έχει ρυθμιζόμενο πλάτος που κυμαίνεται από 0,55 έως 2,71 ίντσες, το οποίο πρέπει να ταιριάζει στα περισσότερα laptops. Η βάση είναι από ανοξείδωτο κράμα αλουμινίου ανθεκτική στις γρατσουνιές και διαθέτει μια μεγάλη, βαριά βάση που αποτρέπει την ανατροπή της συσκευής σας.

Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Φορτιστές τηλεφώνου
Μια ειδική βάση τηλεφώνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρείτε το γραφείο σας συμμαζεμένο ενώ ταυτόχρονα φορτίζετε το τηλέφωνό σας. Εάν έχετε τηλέφωνο χωρίς ασύρματη φόρτιση, μία καλή επιλογή είναι η βάση Lamicall, καθώς διαθέτει οπή τροφοδοσίας για το καλώδιο φορτιστή στο πίσω μέρος. Η βάση είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, ενώ μπορεί να γέρνει εμπρός και πίσω για διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αν θέλετε, μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας οριζόντια για να παρακολουθήσετε βίντεο.

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο με ασύρματη φόρτιση, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο φορτιστή. Το Anker PowerWave Stand είναι μια καλή επιλογή, καθώς υποστηρίζει φόρτιση υψηλής ταχύτητας 10W με τα πιο πρόσφατα ακουστικά Samsung Galaxy και φόρτιση 5W με το iPhone 12. Μπορείτε επίσης να το βρείτε σε προσιτή τιμή.

Εάν θέλετε να φορτίσετε ταυτόχρονα iPhone, AirPods και Apple Watch, σκεφτείτε έναν φορτιστή πολλαπλών συσκευών. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι η ασύρματη βάση φόρτισης Mophie 3-in-1.

Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Μετατροπέας γραφείου
Ο μετατροπέας γραφείου μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε τραπέζι σε χώρο εργασίας, ενώ παρέχει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος. Μία καλή επιλογή είναι το Cora της Fully, χάρη στο ανθεκτικό πλαίσιο από αλουμίνιο. Η ανύψωση ή το κατέβασμα είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα των λαβών και στις δύο πλευρές. Eπιπλέον, ο μετατροπέας είναι εξαιρετικά ελαφρύς, επομένως μπορείτε εύκολα να τον μετακινήσετε όπου επιθυμείτε.

μετατροπέας γραφείου
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Διαχείριση καλωδίων
Στο γραφείο σας πιθανότατα επικρατεί ένα χάος από καλώδια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια εργαλεία διαχείρισης καλωδίων, τα οποία θα σας γλιτώσουν από την ακαταστασία. Ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν να χρησιμοποιήσετε είτε στριφτούς δεσμούς είτε Velcro wrap ties, τα οποία είναι ισχυρά, επαναχρησιμοποιήσιμα και προσιτά. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε κλιπ καλωδίων. Αυτά σας επιτρέπουν να οργανώσετε επτά καλώδια σε ένα μόνο κλιπ, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να στερεώσετε στο γραφείο ή στον τοίχο σας με αυτοκόλλητη βάση στήριξης.

καλώδια
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Βάσεις ακουστικών
Τα over-the-ear ακουστικά παρέχουν superior ήχο, αλλά μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο γραφείο σας όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε να τα κρεμάσετε σε μια βάση ακουστικών η οποία, εκτός από το ότι σας βοηθά να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό, μπορεί επίσης να προστατεύσει τα ακουστικά σας από γρατζουνιές. Αυτή η προσιτή βάση από τη Lamicall είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ABS πλαστικό και έχει χαμηλό κέντρο βάρους, γεγονός που την καθιστά πιο σταθερή. Έχει επίσης μια απλή και κομψή εμφάνιση σε σχήμα πουλιού που θα προσθέσει μια ωραία πινελιά στο γραφείο σας.

ακουστικά
Work From Home: Tips για να οργανώσετε σωστά το γραφείο σας

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να «κρύψετε» τα ακουστικά σας κάτω από το γραφείο, με έναν γάντζο όπως το Anchor, το οποίο διαθέτει χώρο για δύο σετ ακουστικών. Αυτό διαθέτει προαιρετικές βίδες αν θέλετε να κάνετε την τοποθέτηση λίγο πιο «μόνιμη».

Πηγή: engadget.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS