ΑρχικήReviewsΤο Samsung Galaxy Watch 4 ενδέχεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Το Samsung Galaxy Watch 4 ενδέχεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που κυκλοφόρησε, σε πολύ λίγο καιρό η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy Watch 4. Το wearable, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο των φήμων τις τελευταίες εβδομάδες, θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο από την άνοιξη, δηλαδή σε λίγες εβδομάδες.

Galaxy Watch 4

Σύμφωνα με το UniverseIce, το Galaxy Watch 4 και το Galaxy Watch Active 4 θα είναι διαθέσιμα στο 2ο τρίμηνο του 2021. Δεν έχει κοινοποιηθεί ακριβής ημερομηνία, αλλά προηγούμενες αναφορές έχουν αναφέρει ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα, οπότε πιστεύουμε ότι οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Το UniverseIce δεν μοιράζεται άλλες πληροφορίες, αλλά ο λογαριασμός του στο Twitter είχε πει στο παρελθόν ότι η Samsung θα λανσάρει ένα νέο smartwatch με το Wear OS αντί για το Tizen. Εάν είναι αλήθεια, θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ώθηση για την φορητή πλατφόρμα της Google, η οποία δεν έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες. Το λανσάρισμα ενός νέου smartwatch με το Wear OS θα μπορούσε να είναι μια τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης για την πλατφόρμα και ίσως να την βοηθήσει να ανταγωνιστεί τα watchOS της Apple.

Έχουμε ακούσει μερικές άλλες φήμες για το επόμενο smartwatch της Samsung, συμπεριλαμβανομένου ότι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με οθόνη μέτρησης της γλυκόζης του αίματος. Σύμφωνα με μια προηγούμενη αναφορά, το wearable θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν οπτικό αισθητήρα που είναι ικανός να παρακολουθεί τη γλυκόζη του αίματος ενός ατόμου χωρίς να «τραβήξει» αίμα, κάτι που είναι συχνά ο τρόπος παρακολούθησης του σακχάρου στο αίμα ενός ατόμου. Για τα άτομα με διαβήτη, αυτό θα μπορούσε να είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τις επίπονες εναλλακτικές λύσεις που διατίθενται σήμερα. Παρεμπιπτόντως, το επόμενο Apple Watch μπορεί να λανσαριστεί με ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό.

Λίγο καιρό πριν η Samsung κυκλοφόρησε το Galaxy Watch 3, το οποίο παρουσίαζε υποστήριξη για ECG, παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης και πλήθος δυνατοτήτων παρακολούθησης δραστηριότητας. Η κυκλοφορία του Galaxy Watch 4 μάλλον θα γίνει πολύ νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν, αλλά αν συνοδεύεται από τη δυνατότητα παρακολούθησης των επιπέδων γλυκόζης του αίματος ενός ατόμου, καταλαβαίνουμε γιατί η Samsung θα ήθελε να το λανσάρει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS