ΑρχικήinetΤο Netflix έχει "πέσει" σε Νορβηγία, Βέλγιο, Ρουμανία και Αγγλία

Το Netflix έχει “πέσει” σε Νορβηγία, Βέλγιο, Ρουμανία και Αγγλία

Το Netflix σταμάτησε να λειτουργεί σωστά, με τους φαν να διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με το DownDetector, το οποίο παρακολουθεί τις online διακοπές λειτουργίας, τα προβλήματα εμφανίστηκαν περίπου στις 11:00 π.μ.

Οι χρήστες φαίνεται ότι βλέπουν ένα μήνυμα σφάλματος NSES-500 όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο, χωρίς να μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα και φυσικά χωρίς να μπορούν να παρακολουθήσουν εκπομπές και ταινίες.

Netflix

Η επίσημη σελίδα υποστήριξης του Netflix απάντησε σε πολλούς χρήστες, ενημερώνοντας τους ότι διερευνούν το ζήτημα.

Η σελίδα υποστήριξης του Netflix για το μήνυμα σφάλματος NSES-500 αναφέρει: “Εάν λάβετε αυτό το σφάλμα, σημαίνει ότι οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο πρόγραμμα περιήγησής σας πρέπει να ανανεωθούν. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα.”

Ο ιστότοπος σας προτείνει να κάνετε τα εξής: ανανεώστε την σελίδα χρησιμοποιώντας το εικονίδιο επαναφόρτωσης δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων και προσπαθήστε να φορτώσετε ξανά το Netflix.

Ορισμένοι χρήστες είχαν προηγουμένως ενημερώσει ότι η δοκιμή της υπηρεσίας video streaming σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης επιλύει το πρόβλημα.

Δεν είναι σαφές εάν κάποια από αυτές τις μεθόδους λύνει το τρέχον πρόβλημα.

Όπως και στο Ηνωμένο Βασίλειο, άλλες χώρες όπως η Νορβηγία, το Βέλγιο και η Ρουμανία αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα – σύμφωνα με τις αναφορές των χρηστών στο DownDetector.

“Το Netflix είπε ότι επί του παρόντος προσπαθεί να επιλύσει το ζήτημα, καθώς το website έχει τεχνικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής αυτό που κάνουμε είναι να περιμένουμε.», είπε ένα άτομο στο DownDetector.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS