ΑρχικήHow ToΈχετε AirPods; Δείτε πώς θα τα συνδέσετε στην Apple TV σας

Έχετε AirPods; Δείτε πώς θα τα συνδέσετε στην Apple TV σας

Αν διαθέτετε Apple TV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ασύρματα ακουστικά AirPods, AirPods Pro ή Max, για να παρακολουθείτε βίντεο, να παίζετε παιχνίδια ή να ασκείστε με το Apple Fitness +.

Apple TV

Εάν είστε συνδεδεμένοι σε άλλη συσκευή χρησιμοποιώντας το Apple ID σας, τα AirPod σας μπορούν να συνδεθούν και στο Apple TV.

Με τα AirPods σας ήδη συνδεδεμένα με το Apple ID σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εύχρηστη συντόμευση για γρήγορη σύνδεση. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο εάν έχετε ανοιχτή τη θήκη των AirPods (έτσι ώστε να είναι ενεργοποιημένα) ή τα φοράτε στα αυτιά σας.

Για γρήγορη σύνδεση, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Αναπαραγωγή στο τηλεχειριστήριο του Αpple TV. Θα πρέπει να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες ασύρματες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των AirPοds σας. Επιλέξτε τα για σύνδεση και δρομολόγηση ήχου μέσω των ακουστικών σας αντί των ηχείων της τηλεόρασης ή του δέκτη σας.

Για αποσύνδεση, απλώς επιστρέψτε σε αυτό το γρήγορο μενού κρατώντας πατημένο το Play στο τηλεχειριστήριό σας και στη συνέχεια επιλέξτε “Apple TV“. Αυτό θα ανακατευθύνει τον ήχο μέσω του Apple TV.

Airpods

Εάν δεν μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα AirPod σας ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω, μπορείτε να δοκιμάσετε τη σύζευξη με μη αυτόματο τρόπο, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth.

Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Τηλεχειριστήρια και συσκευές> Bluetooth. Ανοίξτε τη θήκη των AirPods και κρατήστε πατημένο το μικρό λευκό κουμπί ζεύξης στο πίσω μέρος μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει η λυχνία LED. (Για τα AirPods Max, βγάλτε τα από την έξυπνη θήκη και στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ελέγχου θορύβου μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το φως κατάστασης.)

Θα πρέπει τώρα να βλέπετε τα AirPods σας να εμφανίζονται κάτω από την επικεφαλίδα “Άλλες συσκευές” στη λίστα των συνδέσεων Bluetooth στην οθόνη. Επιλέξτε τα και στη συνέχεια, επιλέξτε “Σύνδεση” για να αντιστοιχίσετε τα AirPods σας. Εάν όλα πάνε καλά, τα AirPod σας έχουν πλέον αντιστοιχιστεί με το Apple TV.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο μενού κρατώντας πατημένο το κουμπί Αναπαραγωγής στο τηλεχειριστήριό σας για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ “Apple TV” (χωρίς ακουστικά) και των AirPods σας, ή οποιωνδήποτε άλλων συσκευών Bluetooth ή έξυπνων ηχείων έχετε συνδέσει. Για να καταργήσετε τη σύζευξη των AirPοds σας, επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις> Τηλεχειριστήρια και συσκευές> Bluetooth και επιλέξτε τα AirPods σας και στη συνέχεια επιλέξτε “Κατάργηση σύζευξης συσκευής” από το μενού που εμφανίζεται.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS