ΑρχικήinetΔιέρρευσε εικόνα των AirPods τρίτης γενιάς‌ της Apple

Διέρρευσε εικόνα των AirPods τρίτης γενιάς‌ της Apple

Μια εικόνα που ισχυρίζεται ότι απεικονίζει τα AirPods τρίτης γενιάς‌ της Apple, διέρρευσε στο διαδίκτυο. Την εικόνα κοινοποίησε το 52audio. Σε αυτήν φαίνονται τα ασύρματα ακουστικά και η θήκη φόρτισης.

AirPods τρίτης γενιάς‌

Το συγκεκριμένο site έχει μοιραστεί και στο παρελθόν εικόνες που υποτίθεται ότι παρουσίαζαν μέρη των νέων AirPods‌. Το Νοέμβριο, δημοσίευσε μια x-ray εικόνα, που ισχυριζόταν ότι έδειχνε τα νέα ακουστικά. Ωστόσο, αργότερα αποδείχθηκε ότι η εικόνα ήταν πλαστή και στην πραγματικότητα έδειχνε τα υπάρχοντα AirPods Pro.

Η εικόνα που διέρρευσε χθες, όμως, φαίνεται να ταιριάζει με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής για την τρίτη γενιά AirPods. Το Bloomberg ανέφερε ότι τα νέα AirPods‌ θα έχουν κοινά στοιχεία σχεδιασμού με τα AirPods Pro‌, αλλά θα είναι μικρότερα και θα έχουν σιλικόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, δεν θα διαθέτουν κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως το Active Noise Cancelation feature.

Σύμφωνα με το 52audio, τα νέα AirPods‌ θα διαθέτουν ένα pressure-relieving σύστημα, την ίδια τεχνολογία που εμφανίζεται και στα AirPods Pro‌. Το σύστημα αυτό αποσκοπεί στην εξισορρόπηση της πίεσης μέσα στο αυτί σας για να μην υπάρχει ενόχληση όταν χρησιμοποιείτε τα ‌AirPods‌ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με βάση την εικόνα, η θήκη φόρτισης δεν θα είναι τόσο ορθογώνια όπως αυτή των ‌AirPods Pro‌. Μοιάζει περισσότερο με την original θήκη των AirPods‌, αλλά με την προσθήκη ενός LED δείκτη φόρτισης στο μπροστινό μέρος.

AirPods Apple

Η τρίτη γενιά AirPods ενδέχεται, επίσης, να δανείζεται touch controls από τα AirPοds Pro‌.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα νέα AirPods αναμένεται να προσφέρουν πέντε ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ήχου, όπως και τα AirPods δεύτερης γενιάς. Αυτή η πληροφορία διαφέρει από τις πρόσφατες αναφορές του Bloomberg, το οποίο είχε πει ότι η Apple επιδιώκει να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο νέο μοντέλο, ώστε να λειτουργεί περισσότερες ώρες. Επιπλέον, η νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι η υποστήριξη Spatial Audio, μια λειτουργία που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα ‌AirPοds Pro‌, μπορεί να υπάρχει και στα AirPods τρίτης γενιάς‌.

Ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, είχε πει τον Νοέμβριο ότι η μαζική παραγωγή για τα νέα AirPods θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους. Σύμφωνα με το 52audio, τα νέα AirPods‌ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Μαρτίου.

Μέχρι τώρα έχουν ειπωθεί (ανεπίσημα) διάφορες ημερομηνίες παρουσίασης και κυκλοφορίας των AirPοds. Η Apple κυκλοφόρησε τα ‌AirPοds Pro‌ μέσω δελτίου τύπου το 2019, οπότε μένει να δούμε πώς και πότε θα κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά ασύρματων ακουστικών.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS