ΑρχικήUpdatesMicrosoft Outlook για Windows: Μπορείτε να στέλνετε email από aliases

Microsoft Outlook για Windows: Μπορείτε να στέλνετε email από aliases

Η Microsoft προσθέτει υποστήριξη για την αποστολή email μέσω διευθύνσεων alias email (επίσης γνωστές ως aliases ή διευθύνσεις proxy) από τον email client Outlook για Windows.

“Στείλτε email από μια διεύθυνση proxy email ή ένα λογαριασμό alias και όχι από την κύρια διεύθυνση του email σας”, λέει η Microsoft.

“Η διεύθυνση alias email θα διατηρηθεί στο FROM και το REPLY TO για τους παραλήπτες.”

Outlook

Επιλέξτε ένα email alias μέσω ενός αναπτυσσόμενου μενού

Μόλις κυκλοφορήσει η δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα μέσω του Outlook για Windows χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε alias που έχει ρυθμιστεί προηγουμένως εκτός από την κύρια διεύθυνση SMTP.

Η πρόσθετη υποστήριξη για «email sender aliases» θα βοηθήσει όσους χρειάζονται να στείλουν email χρησιμοποιώντας πολλαπλά branded domain names ή για λογαριασμό μιας συγκεκριμένης ομάδας ή τμήματος μιας εταιρείας.

Έχοντας την επιλογή να επιλέξουν οποιοδήποτε alias είναι διαθέσιμο για το λογαριασμό τους, θα αφαιρεθεί επίσης η ταλαιπωρία της ρύθμισης και της χρήσης κοινόχρηστων mailboxes του Outlook ή της δημιουργίας πρόσθετων λογαριασμών POP ή IMAP.

Με λίγα λόγια, μετά την κυκλοφορία αυτής της νέας λειτουργίας, το Outlook για Windows θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν τον αποστολέα ή τη διεύθυνση FROM μέσω μιας αναπτυσσόμενης λίστας στο πλαίσιο σύνταξης του email.

Η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει αυτήν τη νέα δυνατότητα παγκοσμίως σε τυπικά περιβάλλοντα multi-tenant έως το τέλος του επόμενου μήνα.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS