ΑρχικήyoutubeXiaomi Mi 11 Ultra: Στο YouTube θα βρείτε video με τα specs...

Xiaomi Mi 11 Ultra: Στο YouTube θα βρείτε video με τα specs του

Το Mi 11 Ultra της Xiaomi διέρρευσε σε ένα βίντεο στο YouTube με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν μερικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone της κινεζικής εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσημα το Mi 11 στην Ευρώπη πριν λίγες ημέρες και σύντομα αναμένεται να προσθέσει μερικές ακόμη συσκευές: τα Mi 11 Lite, Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra. Έχουν ήδη διαρρεύσει διάφορα στοιχεία για όλα τα smartphones αλλά η μεγαλύτερη διαρροή έγινε τώρα, αφού ένας Youtuber από τις Φιλιππίνες (Tech Buff PH) ανέβασε ένα βίντεο με το Xiaomi Mi 11 Ultra.

Υπάρχουν κάποιες μικρές επιφυλάξεις σχετικά με την αυθεντικότητα της διαρροής, αλλά το βίντεο φαινόταν αρκετά πειστικό, δεδομένου ότι ο Youtuber το έδειχνε σε πραγματικό χρόνο και δεν έδειχνε απλά κάποιες εικόνες του.

Σύμφωνα λοιπόν, με το βίντεο, ο αριθμός μοντέλου που εμφανίζεται στο πίσω μέρος του Xiaomi Mi 11 Ultra είναι M2102K1G, ο οποίος αντιστοιχεί σε μια συσκευή Xiaomi που πιστοποιήθηκε πρόσφατα από ρυθμιστικές αρχές στην Ινδία και την Ευρώπη. Αξιόπιστη πηγή είχε επιβεβαιώσει ότι το υπό ανάπτυξη κορυφαίο μοντέλο της Xiaomi, με το κωδικό όνομα “star” θα έχει όνομα μοντέλου που τελειώνει σε “K1”. Επομένως, το “K1G” θα μπορούσε να είναι η παγκόσμια παραλλαγή του “star”.

Απ’ ότι φαίνεται, το νέο μοντέλο θα έχει camera zoom 120X όπως και ο προκάτοχός του, Mi 10 Ultra, ενώ λέγεται ότι έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης 67W.

Σύμφωνα με τον Youtuber, το Xiaomi Mi 11 Ultra έρχεται σε δύο χρώματα: λευκό και μαύρο. Διαθέτει τριπλή κάμερα που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 50MP καθώς και wide-angle 48MP και ένα periscopic telephoto zoom 48MP, ενώ σε κάποιο σημείο αναγράφεται, επίσης, “120X Ultra Pixel AI Camera”.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Εάν αυτή η διαρροή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή, είναι μια μικρή δευτερεύουσα οθόνη που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Xiaomi Mi 11 Ultra, δίπλα από τις κάμερες. Στοιχεία και προδιαγραφές αυτής της μικρής οθόνης δεν είναι γνωστά, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να ανοίξει σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή στο τηλέφωνο. Ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο χαρακτηριστικό, του οποίου η χρησιμότητα δεν είναι γνωστή, αλλά σχετίζεται πιθανότατα με τις κάμερες και τις φωτογραφίες.

Ο Youtuber αναφέρει, επίσης, ότι το smartphone διαθέτει μια quad-curved OLED οθόνη 6,8 ιντσών, selfie κάμερα 20MP που βρίσκεται σε punch hole και ένα στρώμα Corning Gorilla Glass Victus για περισσότερη προστασία. Επίσης, τροφοδοτείται από το Snapdragon 888 chipset της Qualcomm, διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67W, ασύρματη φόρτιση 67W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση 10W, ενώ έχει λάβει πιστοποίηση για αντοχή στην σκόνη και στο νερό.

Μερικές από αυτές τις προδιαγραφές ταιριάζουν με αυτές του Mi 11, αλλά είναι ακόμα πιο βελτιωμένες.

Αυτή η διαρροή ήταν εντελώς αναπάντεχη, καθώς το Xiaomi Mi 11 Ultra δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα. Ωστόσο, αν ήδη ένας Youtuber από τις Φιλιππίνες έχει στα χέρια του το τηλέφωνο, σύντομα θα μάθουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: XDA- Developers Android Forums

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS