ΑρχικήHow ToΠώς να αφαιρέσετε τον ήχο από μια Live Photo στο iPhone

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από μια Live Photo στο iPhone

Κάθε φορά που τραβάτε μια Live Photo στο iPhone σας, η συσκευή σας καταγράφει επίσης ένα σύντομο κλιπ ήχου. Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά μερικές φορές μπορεί να μην θέλετε να ακούσουν οι άλλοι τον ήχο. Ευτυχώς, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε τον ήχο σε μια Live Photo πριν από την κοινή χρήση. Δείτε πώς.

iphone

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή “Photos” στο iPhone σας. Μεταβείτε στη Live Photo που περιλαμβάνει τον ήχο που θέλετε να καταργήσετε. Πατήστε τη φωτογραφία για να την ελέγξετε.

Ενώ εξετάζετε την προβολή λεπτομερειών της Live Photo, πατήστε το κουμπί «Edit» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Στη λειτουργία “Edit”, πατήστε το κουμπί “Live Photo” (που μοιάζει με τρεις ομόκεντρους κύκλους) στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης.

iphone

Θα μπείτε στη λειτουργία επεξεργασίας Live Photo. Πατήστε το κίτρινο εικονίδιο ηχείου στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Αυτό απενεργοποιεί την αναπαραγωγή ήχου για τη συγκεκριμένη Live Photo.

(Εάν το εικονίδιο ηχείου είναι γκρι με μια προειδοποίηση, ο ήχος είναι ήδη απενεργοποιημένος.)

iphone

Αφού αγγίξετε το κίτρινο εικονίδιο, το εικονίδιο θα αλλάξει σε ένα γκρι χρώμα με μια προειδοποίηση που δείχνει ότι ο ήχος για τη Live Photo έχει απενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, πατήστε “Done”.

iphone

Μετά από αυτό, την επόμενη φορά που θα “παίξετε” τη Live Photo, δεν θα ακούσετε κανένα ήχο. Και, όταν την μοιράζεστε, το τμήμα ήχου της Live Photo δεν θα συμπεριληφθεί.

Ακόμα κι αν έχετε απενεργοποιήσει τον ήχο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, το iPhone σας διατηρεί ένα αντίγραφο της αρχικής Live Photo με τον ήχο που περιλαμβάνεται σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη. Επομένως, εάν πρέπει να επαναφέρετε τον ήχο, ανοίξτε το “Photos”, πατήστε ξανά τη φωτογραφία, πατήστε enter στο “Edit Mode”, πατήστε το εικονίδιο “Live Photo” και ενεργοποιήστε ξανά το κουμπί του ηχείου. Τότε ο ήχος θα στην φωτογραφία αποκατασταθεί.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS