ΑρχικήinetDogecoin: Νέο ρεκόρ μετά από Tweet του Elon Musk

Dogecoin: Νέο ρεκόρ μετά από Tweet του Elon Musk

Στην υψηλότερη τιμή που έχει δει έως τώρα εκτινάχθηκε το ψηφιακό νόμισμα Dogecoin την Κυριακή, μετά από ένα tweet που δημοσιεύσε στο λογαριασμό του ο Elon Musk.

Dogecoin

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έγραψε στο λογαρισαμό του στο Twitter «Who let the Doge out» σχολιάζοντας την άνοδο της αξίας του.

Το ψηφιακό νόμισμα με θέμα ένα σκύλο ράτσας Shiba Inu, ξεπέρασε τα 8 σεντς την πρώτη φορά της κυκλοφορίας του, ενώ μόλις μια εβδομάδα μετά είδε μία πτώση που το έφτασε στα 2,5 σεντς και πυροδότησε μία κατακραυγή εναντίον της Reddit. Ωστόσο η αξία του είδε μία αύξηση της τάξης του 53% τις τελευταίες 24 ώρες, στα 8,2 σεντ στις 5:45 μ.μ. στη Νέα Υόρκη την Κυριακή, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap, ξεπερνώντας το πρόσφατο ρεκόρ των 7,8 cents που δημοσιεύτηκε στα τέλη Ιανουαρίου.

Έχει πλέον αξία αγοράς 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που το καθιστά το 8ο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα αυτή τη στιγμή.

Η τιμή φαίνεται να ανέβηκε από την περασμένη εβδομάδα, όταν ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Inc., Elon Musk, εμφανίστηκε και πάλι στο Twitter, μετά από ένα διάλειμμα που είχε κάνει και άρχισε να στέλνει μια σειρά από tweets που προωθούσαν το Dogecoin.

Άλλοι influencers που έχουν επίσης αναφερθεί στο κρυπτονόμισμα είναι και οι Gene Simmons και Snoop Dogg, οι οποίοι μέσω των tweets τους έχουν κάνει το Dogecoin ένα συνεχές trend στο Twitter.

Το Dogecoin ξεκίνησε ως αστείο το 2013, όμως κατάφερε να αυξήσει την δημοτικότητά του στα social media, η οποία τροφοδοτείται από την κερδοσκοπική φρενίτιδα των επενδυτών λιανικής.

Το Bitcoin έχει επίσης δει μία αύξηση αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας στο ρεκόρ των 40.000 $, πριν αποκομίσει κέρδη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS