ΑρχικήHow ToΠώς θα μεταφέρετε παιχνίδια και αρχεία από το PS4 στο PS5 διαδικτυακά

Πώς θα μεταφέρετε παιχνίδια και αρχεία από το PS4 στο PS5 διαδικτυακά

Εάν θέλετε να περάσετε τα παιχνίδια και τα αρχεία σας από την παλιά κονσόλα σας PlayStation 4 (PS4) σε μία νέα PlayStation 5 (PS5), έχετε τη δυνατότητα. Φυσικά, εάν έχετε ένα τυπικό game disc PS5 και PS4, μπορείτε να τοποθετήσετε τον δίσκο στη μονάδα του PS5 και τα παιχνίδια θα εγκατασταθούν αυτόματα.

PS5 παιχνίδια

Μεταφορά δεδομένων μέσω Διαδικτύου

Το PS5 προσφέρει κάτι που ονομάζεται “Data Transfer“, το οποίο όπως υποδηλώνει το όνομα, σας επιτρέπει να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα από την παλιά σας κονσόλα στη νέα. Αυτό γίνεται μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο και μπορείτε είτε να ολοκληρώσετε το όλο εγχείρημα ασύρματα είτε χρησιμοποιώντας καλώδια ethernet.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον ίδιο λογαριασμό PlayStation και στις δύο κονσόλες.

Στη συνέχεια, ελέγξτε ότι και οι δύο κονσόλες είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Μόλις οι κονσόλες συνδεθούν στο ίδιο δίκτυο, μεταβείτε ξανά στις “Ρυθμίσεις” στο PS5 σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Σύστημα> Λογισμικό συστήματος> Μεταφορά δεδομένων.

Όταν ορίσετε αυτήν την τελευταία επιλογή, το PS5 θα εμφανίσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που θα μεταφερθούν από το PS4 και θα σας πει ότι δεν θα καταργηθούν από το PS4.

ps5

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να προετοιμαστείτε για τη μεταφορά δεδομένων διασφαλίζοντας ότι και οι δύο κονσόλες σας είναι ενεργοποιημένες και συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο.

Όταν πατήσετε “Συνέχεια”, θα σας δοθεί αντίστροφη μέτρηση πέντε λεπτών. Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας του PS4 για ένα δευτερόλεπτο μέχρι να ηχήσει, πριν από τη λήξη της αντίστροφης μέτρησης.

Μόλις γίνει αυτό, θα δείτε μια λίστα με τα αποθηκευμένα δεδομένα στον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας του PS4. Επιλέξτε όσα θέλετε να μεταφέρετε, αν όχι όλα.

Θα βρείτε μια παρόμοια λίστα παιχνιδιών και εφαρμογών για μεταφορά στο PS5. Και πάλι, επιλέξτε ποια θέλετε να μεταφέρετε ή επιλέξτε τα όλα.

Το PS5 θα σας δώσει έναν εκτιμώμενο χρόνο που θα χρειαστεί για τη μεταφορά των αποθηκευμένων δεδομένων. Αυτό θα γίνει στο προσκήνιο, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PS5 έως ότου ολοκληρωθεί. Όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά δεδομένων, τα παιχνίδια θα εμφανίζονται στο κύριο μενού σας και οι αποθηκεύσεις σας θα βρίσκονται στον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS