ΑρχικήinetΤο Netflix φτιάχνει ήδη μια ταινία για την μάχη WallStreetBets/GameStop

Το Netflix φτιάχνει ήδη μια ταινία για την μάχη WallStreetBets/GameStop

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες της χρονιάς έγινε πριν από μόλις μια εβδομάδα, και το Χόλιγουντ είναι έτοιμο να την κάνει ταινία – μιλάμε για την μάχη μεταξύ των WallStreetBets και GameStop. Δύο ταινίες, συμπεριλαμβανομένης μιας από το Netflix, φέρεται να είναι σε εξέλιξη για να καλύψουν την ιστορία των Redditors που τρόλλαραν την Wall Street.

Το Netflix συνεργάζεται με τον Mark Boal ο οποίος θα γράψει ένα σενάριο για την ιστορία αυτή, με τον Noah Centineo να φέρεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές. Η ταινία μάλλον θα βασιστεί στο βιβλίο που θα γράψει ο Ben Mezrich.

GameStop netflix WallStreetBets

Ακολουθεί μια μικρή περίληψη σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει.

Εδώ και χρόνια, οι επενδυτές της Wall Street στοιχηματίζουν ότι το κατάστημα λιανικής βιντεοπαιχνιδιών GameStop θα αποτύχει. Είπαν ότι η κίνηση προς την αγορά διαδικτυακών παιχνιδιών θα καταλήξει τελικά στην καταστροφή. Η πανδημία φάνηκε επίσης να επιταχύνει αυτές τις αλλαγές. Η Wall Street ήταν τόσο σίγουρη ότι η GameStop θα αποτύγχανε που το μετέτρεψε σε ένα από τα πιο σίγουρα στοιχήματα στην αγορά.

Τους τελευταίους μήνες όμως, μια ομάδα χρηστών του Reddit αγοράζουν μετοχές, ανεβάζοντας την αξία της GameStop προσπαθώντας να υπονομεύσουν τα στοιχήματα της Wall Street. Στην αρχή, αυτοί οι «forum traders» αγόρασαν επειδή πίστευαν ότι η εταιρεία ήταν καλύτερη από ό, τι νόμιζαν οι εκτιμητές της Wall Street. Στη συνέχεια, καθώς η αξία της μετοχής του GameStop αυξήθηκε, τα στοιχήματα της Wall Street άρχισαν να κοστίζουν στους επενδυτές δισεκατομμύρια δολάρια.

Βέβαια η ιστορία δεν έχει σταματήσει εκεί. Οι χρήστες του Reddit θέλουν η τιμή να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, καθώς διεξάγουν μια επική μάχη ενάντια στη Wall Street. Σε κάποια φάση, οι χρήστες του Reddit από το φόρουμ r/WallStreetBets έστειλαν το απόθεμα σε πάνω από 14.300%, αν και έχει περάσει από μεγάλες διακυμάνσεις. Έχουν επεκτείνει τη στρατηγική τους στην αλυσίδα ταινιών AMC και στην τεχνολογική εταιρεία BlackBerry.

Από ότι αντιλαμβάνεστε αυτή η ιστορία θα γίνει μια συναρπαστική ταινία.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS