ΑρχικήUpdatesΤο Signal app ενημερώνεται με διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Το Signal app ενημερώνεται με διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά

Η εφαρμογή Signal έχει ενημερωθεί με πολλές νέες δυνατότητες που αντικατοπτρίζουν την αύξηση της δημοτικότητάς του, όπως ταπετσαρίες συνομιλίας, μια ενότητα “About” στα προφίλ χρηστών και άλλα.

Σε μια αλλαγή που αναμένεται να προσελκύσει πρώην χρήστες του WhatsApp και του Facebook Messenger, το Signal σας επιτρέπει τώρα να ορίσετε ταπετσαρίες συνομιλίας για μεμονωμένες συνομιλίες ή να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο φόντο για όλα τα chat threads.

Signal

Ομοίως, η εφαρμογή προσφέρει τώρα υποστήριξη για αυτοκόλλητα animated, ενώ οι χρήστες του Signal μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους πακέτα αυτοκόλλητων animated APNG στο Signal Desktop.

Επίσης, τα διευρυμένα chat list previews εμφανίζουν το όνομα του αποστολέα σε ομαδικές συζητήσεις, οπότε είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε ποια threads θα κοιτάξετε πρώτα.

Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει μια νέα ρύθμιση για τη μείωση της χρήσης δεδομένων για κλήσεις και οι χρήστες μπορούν να διακόψουν αυτόματα τις λήψεις συνημμένων ενώ μια κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι προγραμματιστές έχουν βελτιώσει και την ποιότητα της εικόνας.

Η ενημέρωση έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το Signal. Η εφαρμογή που επικεντρώθηκε στην προστασία της ιδιωτικής ζωής δέχτηκε πρόσφατα χιλιάδες νέους χρήστες που προήλθαν από την αντίπαλη εφαρμογή WhatsApp που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή με την νέα της πολιτική απορρήτου.

Η εφαρμογή έλαβε πάρα πολύ δημοσιότητα από κάποιους εξέχοντες ανθρώπους που την πρότειναν στο ευρύ κοινό, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk και ο Edward Snowden.

Η τελευταία σημαντική ενημέρωση ήρθε τον Δεκέμβριο, όταν η εφαρμογή παρουσίασε την υποστήριξη για κρυπτογραφημένες ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS