ΑρχικήinetΤο Roadster της Tesla δεν θα τεθεί σε παραγωγή μέχρι το 2022

Το Roadster της Tesla δεν θα τεθεί σε παραγωγή μέχρι το 2022

Από τότε που η Tesla κυκλοφόρησε το κομψό και εξαιρετικά γρήγορο supercar EV της επόμενης γενιάς το 2017, δεν έχουμε ακούσει τίποτα γι ‘αυτό. Σε ένα πρόσφατο tweet, ωστόσο, ο Elon Musk δήλωσε ότι η παραγωγή του Roadster δεν πρόκειται να ξεκινήσει μέχρι το επόμενο έτος (2022), επιβεβαιώνοντας ότι θα καθυστερήσει δύο χρόνια από την αρχική ημερομηνία.

Roadster Tesla

Όπως έγραψε ο Musk, το engineering τελείωσε φέτος, καθώς το «σύστημα κίνησης τριών κινητήρων και η προηγμένη εργασία της μπαταρίας ήταν πολύ σημαντικά» για τον νέο σχεδιασμό. Αυτά θα είναι καθοριστικά για την προβλεπόμενη επιτάχυνση του Roadster 0-60 MPH σε 1,9 δευτερόλεπτα, 250 MPH τελική ταχύτητα και 600 εύρος μιλίων.

Η τιμή του Roadster όταν κυκλοφόρησε ήταν 200.000 $ και οι άνθρωποι που ήθελαν να αγοράσουν από τους πρώτους το αυτοκίνητο κλήθηκαν να δώσουν 50.000 $ για να κάνουν κράτηση ή 250.000 $ για το μοντέλο “Founder’s Edition“. Ο Musk είπε ότι η Tesla στοχεύει να έχει ένα υποψήφιο μοντέλο κυκλοφορίας φέτος, οπότε ελπίζουμε να ρίξουμε μια ματιά στο τελικό μοντέλο, την απόδοση και την τιμή κάπου το 2021.

Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε τόσο πολύ (ή να πληρώσετε τόσο πολλά) για να έχετε παρόμοια απόδοση, καθώς η ενημερωμένη έκδοση 1.100 ίππων Model S Plaid+ της Tesla θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021 και θα κοστίζει 132,990 $.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS