ΑρχικήUpdatesΤο Telegram 7.4 διευκολύνει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών από το WhatsApp

Το Telegram 7.4 διευκολύνει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών από το WhatsApp

Το Telegram και το Signal αποκομίζουν τα οφέλη της πρόσφατης αντίδρασης του κοινού έναντι στο WhatsApp. Οι εφαρμογές έχουν κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες τις τελευταίες δύο εβδομάδες και η ανάπτυξή τους συνεχίζεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους χρήστες από το WhatsApp, αυτές οι εφαρμογές εργάζονται για να φέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες για να ταιριάζουν με την εφαρμογή που ανήκει στο Facebook. Για παράδειγμα, το Signal πρόσθεσε πρόσφατα στην εφαρμογή την δυνατότητα προσαρμοσμένης ταπετσαρίας και κινούμενη υποστήριξη αυτοκόλλητων για να προσφέρει στους νέους χρήστες μια πιο “φιλική εμπειρία”. Τώρα, το Telegram προσθέτει ένα νέο εργαλείο στην έκδοση 7.4 που θα βοηθήσει τους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα το ιστορικό των συνομιλιών τους από την εφαρμογή WhatsApp.

Telegram 7.4 WhatsApp

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Macerkopf, το Telegram v7.4 κυκλοφορεί τώρα σε χρήστες iOS μέσω του App Store. Η ενημέρωση φέρνει μια νέα δυνατότητα εισαγωγής που θα βοηθήσει τους χρήστες να μετεγκαταστήσουν στο Telegram το ιστορικό των συνομιλιών τους από άλλες εφαρμογές, όπως το WhatsApp, Line και KakaoTalk. Ωστόσο, το εργαλείο μετεγκατάστασης δεν είναι διαθέσιμο ακόμη για όλους τους χρήστες των iPhone. Όπως επισημαίνει το 9to5Mac, το Telegram φαίνεται να έχει καταργήσει τις αναφορές του για το εργαλείο μετεγκατάστασης, υποδηλώνοντας ότι εξακολουθεί να είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Η μετεγκατάσταση λειτουργεί ως εξής:

Για να μετεγκαταστήσετε το ιστορικό συνομιλιών σας από το WhatsApp στο Telegram, θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε το WhatsApp και να μεταβείτε σε μια συνομιλία που θέλετε να μετεγκαταστήσετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανοίξετε το μενού “More” στη συζήτηση και να επιλέξετε την επιλογή “Export Chat”. Στη συνέχεια, το WhatsApp θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας ολόκληρης της συνομιλίας με τη μορφή αρχείου ZIP.

Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εισαγάγετε αυτό το αρχείο ZIP στο Telegram μέσω του iOS share sheet. Όταν το κάνετε αυτό, το Telegram θα σας ρωτήσει με ποια επαφή ή ομάδα θέλετε να συσχετίσετε αυτήν τη συνομιλία και, στη συνέχεια, τα μηνύματα θα συγχρονιστούν τόσο για εσάς όσο και για την επαφή σας. Όλα τα εισαγόμενα μηνύματα θα φέρουν ένα tag για να υποδεικνύουν ότι έχουν εισαχθεί από διαφορετική υπηρεσία.

WhatsApp

Παρόλο που το Telegram δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το νέο εργαλείο μετεγκατάστασης, ορισμένοι χρήστες φαίνεται πως έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής. Σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση από το App Store. Περιμένουμε από την εταιρεία να κυκλοφορήσει το εργαλείο στο ευρύτερο κοινό τις επόμενες μέρες. Επίσης, το Telegram δεν φαίνεται να έχει στα άμεσα σχέδια του μια παρόμοια επιλογή για τους χρήστες των Android.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS