ΑρχικήTop PicksΆδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Office με 36.2€

Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Office με 36.2€

Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Office με 36.2€ Ακόμα δεν έχετε βρει Windows licenses για τον υπολογιστή σας σε οικονομική τιμή; Σίγουρα, η καθημερινότητα σας θα είναι αρκετά δύσκολη, δεδομένου ότι πλέον όλη μας η ζωή, τόσο προσωπική όσο και επαγγελματική, έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Αναμφισβήτητα, πλέον δεν υφίσταται οικιακός υπολογιστής χωρίς Windows, οπότε πρέπει να βρείτε μια λύση.

Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Office με 36.2€

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο θα παρατηρήσετε ότι τα Windows και Office licenses δεν είναι πολύ οικονομικά. Μην αγχώνεστε, όμως, γιατί εμείς φροντίζουμε να βρίσκουμε για εσάς τις καλύτερες προσφορές της αγοράς και να σας τις παρουσιάζουμε. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να ρίξετε μια ματιά σε ότι έχουμε να σας προτείνουμε και να αποφασίσετε αν οι προφορές που βρήκαμε ταιριάζουν στις ανάγκες αλλά και στο budget σας.

Αρχικά, με αυθεντικές άδειες ενεργοποιημένες στο λογισμικό σας θα μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο τις πιο πρόσφατες λειτουργίες που προστίθενται τόσο στο λειτουργικό σύστημα των Windows όσο και στη σουίτα του Office, αλλά και θα λάβετε τις σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας που σας προστατεύουν από τις ευπάθειες που έρχονται στο φως με αυξανόμενη συχνότητα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Bobkeys διαθέτει εξαιρετικές προσφορές για Windows και Office licenses, με μια διαδικασία αγοράς απλή και γρήγορη ενώ η οι άδειες που αγοράζετε είναι αυθεντικές, νόμιμες και λειτουργούν τέλεια. Επιπλέον, έχουμε εξασφαλίσει για εσάς ένα κουπόνι έκπτωσης 25% στις ήδη εκπτωτικές τιμές.

Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Άδειες Office με 36.2€
Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Office με 36.2€

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις προσφορές από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, μέσω των οποίων μπορείτε να αγοράσετε πολύ φθηνότερες ψηφιακές άδειες για Windows 10 και Office.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης “SC25″ για να λάβετε επιπλέον έκπτωση 25%

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL: €13.2

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL(2 PC): €20.7

Microsoft Windows 10 Home OEM CD-KEY GLOBAL:€11.8

Microsoft Office Home And Business 2019 CD Key:€36.2

Γιατί να αγοράσετε άδειες στο Bobkeys;

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, προτείνουμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα, επειδή φροντίσαμε να κάνουμε την έρευνα αγοράς για εσάς και να σας παρουσιάσουμε την καλύτερη επιλογή.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows και Office licenses;

Απλώς πρέπει να εγγραφείτε με μια έγκυρη διεύθυνση email όπως σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα και εντός ολίγων λεπτών από την αγορά σας θα λάβετε τους κωδικούς άδειας απευθείας μέσω email όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Άδειες Office με 36.2€
Άδειες Windows 10 Pro με 13.2€ και Office με 36.2€

Η διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη οποιουδήποτε άλλου καταστήματος: εγγραφείτε, συνδεθείτε, προσθέτετε τα προϊόντα στο “καλάθι”, πληρώνετε και είστε έτοιμοι. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το email σας στο οποίο θα σας έχουν σταλεί οι κωδικοί των αδειών σας μέσα σε 10 λεπτά. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του καταστήματος είναι ότι μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal, το οποίο θεωρείται απολύτως ασφαλές και αποτελεί αξιόπιστη λύση πληρωμών στην περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα.

Το Bobkeys είναι ένα αξιόπιστο διαδικτυακό κατάστημα ψηφιακών αδειών που προέρχονται από discarded OEM equipment (δηλαδή, εξοπλισμό με αυθεντική άδεια). Δεδομένου ότι οι ψηφιακές άδειες αντιμετωπίζονται ως φυσικά προϊόντα από το 2012, η ​​μεταπώλησή τους είναι απολύτως νόμιμη και γι ‘αυτό μπορούν να προσφέρουν στις τιμές που θα βρείτε στο Bobkeys.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Bobkeys, μέσω του live chat της ιστοσελίδας, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS