ΑρχικήinetSlack: Η πρώτη διακοπή στις υπηρεσίες του για το 2021!

Slack: Η πρώτη διακοπή στις υπηρεσίες του για το 2021!

Μεγάλη διακοπή σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου στις υπηρεσίες του Slack. Η εταιρεία χαρακτήρισε αρχικά το πρόβλημα εξυπηρέτησης ως «περιστατικό» σε μια δήλωση στο site της και στη συνέχεια ανέφερε πως επρόκειτο για διακοπή. Συγκεκριμένα, η εταιρεία της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων ανακοίνωσε τα ακόλουθα: «Οι πελάτες ενδέχεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη φόρτωση καναλιών ή τη σύνδεση στο Slack αυτή τη στιγμή. Η ομάδα μας διεξάγει έρευνα για το συμβάν και θα αναφέρουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, αν προκύψει οτιδήποτε νεότερο. Ζητούμε συγνώμη για τυχόν διαταραχή.»

Το site Downdetector που παρακολουθεί τις διακοπές στο Διαδίκτυο, κατέγραψε μια αύξηση στα αναφερόμενα προβλήματα με το Slack χθες στις 10 π.μ. και η εταιρεία δημοσίευσε τη δήλωσή της σχετικά με το πρόβλημα στις 10:14 π.μ. Οι χρήστες δεν μπορούσαν να στείλουν μηνύματα, να φορτώσουν κανάλια, να πραγματοποιήσουν κλήσεις ή να συνδεθούν στην πλατφόρμα. Μισή ώρα αργότερα, το Slack είπε ότι εξακολουθεί να διεξάγει έρευνα για τη διακοπή στις υπηρεσίες του. Στη 13.00 μ.μ η εταιρεία ανέφερε ότι ορισμένοι πελάτες μπορεί να ήταν σε θέση να συνδεθούν, αλλά πιθανώς η πλατφόρμα να είχε υποβαθμισμένη απόδοση.

Slack: Η πρώτη διακοπή στις υπηρεσίες του για το 2021!

Όπως αναφέρουν οι “The New York Times”, δεν είναι ακόμα σαφές πόσοι ακριβώς, από τους 10 εκατομμύρια περίπου καθημερινούς, χρήστες του Slack επηρεάστηκαν από τη διακοπή στις υπηρεσίες του. Όταν ρωτήθηκε για την έκταση της διακοπής καθώς και για το τί μπορεί να την προκάλεσε, ένας εκπρόσωπος του Slack είπε ότι δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες πέρα από τις δηλώσεις που δημοσίευσε η εταιρεία στο site της. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της εταιρείας επεσήμανε τα ακόλουθα: «Οι ομάδες μας γνωρίζουν και διερευνούν το ζήτημα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουν συνδεδεμένοι οι άνθρωποι και εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε όλους τους πελάτες να χρησιμοποιούν κανονικά την πλατφόρμα.»

Το Slack έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα ουσιαστικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, βοηθώντας ιδιαίτερα αυτή την περίοδο τους εργαζομένους εταιρειών και οργανισμών να δουλεύουν και να επικοινωνούν κατά την απομακρυσμένη εργασία. Επί του παρόντος, πάνω από 750.000 εταιρείες χρησιμοποιούν την υπηρεσία, σύμφωνα με το Slack, που έγινε ανεξάρτητη δημόσια εταιρεία στα μέσα του 2019.

Slack-Salesforce

Η Salesforce, μια εταιρεία που πωλεί software μάρκετινγκ και πωλήσεων, ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι θα εξαγοράσει το Slack για 27,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης, η Adobe δήλωσε τον Νοέμβριο ότι σχεδίαζε να εξαγοράσει την εταιρεία software διαχείρισης “Workfront” έναντι 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η Atlassian, η οποία πωλεί εργαλεία για προγραμματιστές, δήλωσε ότι θα εξαγοράσει την επιχείρηση παροχής υπηρεσιών “Mindville” σε μία τιμή που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Slack έχει αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό, ειδικά από τη Microsoft, που προσφέρει το Teams. Τον Ιούλιο, το Slack υπέβαλε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζοντας ότι η Microsoft είχε συνδυάσει με «άδικο» τρόπο το Teams με τα προϊόντα εργασίας του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένων των Word, Excel και PowerPoint.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS