ΑρχικήinetΤο Zoom μάλλον θα λανσάρει μια υπηρεσία web email

Το Zoom μάλλον θα λανσάρει μια υπηρεσία web email

Όπως έχουν καταλάβει οι περισσότεροι από εμάς κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η διαχείριση όλων αυτών των meetings στο Zoom απαιτεί ένα ημερολόγιο και επί του παρόντος αυτή η λειτουργικότητα υπάρχει στο Outlook ή στο Google Calendar.

Zoom

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο εγγύς μέλλον, καθώς το Zoom φέρεται να προσπαθεί να επεκταθεί πέρα ​​από τις βιντεοδιασκέψεις στις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου, χρησιμοποιώντας την τεράστια ανάπτυξή του κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το γεγονός ότι πλέον χρησιμοποιείται και για οικιακή χρήση.

Σύμφωνα με το The Information, το Zoom εργάζεται ήδη σε μια υπηρεσία web email που θα μπορούσε να λανσαριστεί για δοκιμές το επόμενο έτος, ενώ η υπηρεσία του ημερολογίου θα είναι μακροπρόθεσμος στόχος.

Το Zoom “υποστηρίζει” περισσότερα από 3,5 τρισεκατομμύρια ετήσια λεπτά συσκέψεων και έχει πάνω από 300 εκατομμύρια συμμετέχοντες σε καθημερινές συναντήσεις – για να κάνετε την σύγκριση το Google Meet υποστηρίζει 1 τρισεκατομμυρίο λεπτά σε βιντεοκλήσεις.

Η μετάβαση σε εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει το Zoom να διατηρήσει την αξία του όταν οι άνθρωποι επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά την διανομή των εμβολίων του COVID-19.

Η μετάβαση σε εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου έχει τη δυνατότητα να κάνει το Zoom κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα εταιρικής παραγωγικότητας που ανταγωνίζεται το Microsoft Office 365 και το Google Workspace.

Φυσικά, με την αξία της εταιρείας να φτάνει τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια, το Zoom θα μπορούσε να πραγματοποιήσει και κάποια άλλη εξαγορά μετά την αγορά του Keybase, του κατασκευαστή ενός ολοκληρωμένου συστήματος κρυπτογραφημένων μηνυμάτων και αποθήκευσης cloud.

Το Zoom μετράει μέσα στους ανταγωνιστές του και το Cisco Webex και το LogMeIn GoToMeeting που είναι ομαδοποιημένοι πάροχοι λύσεων παραγωγικότητας με λειτουργικότητα βίντεο, όπως το Microsoft Teams και το Google G Suite και Meet. Στον χώρο των καταναλωτών και των μικρών επιχειρήσεων, θεωρείται ότι περιλαμβάνονται οι Amazon, Apple και Facebook ως βασικοί αντίπαλοι.

“Ορισμένοι ανταγωνιστές προσφέρουν, ή ενδέχεται στο μέλλον να προσφέρουν, σε χαμηλότερες τιμές ή δωρεάν, προϊόντα ή υπηρεσίες που ανταγωνίζονται την πλατφόρμα μας, ή μπορεί να κάνουν ομαδοποιήσεις και να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών από ό, τι εμείς. Ομοίως, ορισμένοι ανταγωνιστές μπορούν να χρησιμοποιούν στρατηγικές μάρκετινγκ που τους επιτρέπουν να αποκτήσουν πελάτες με χαμηλότερο κόστος από ό, τι εμείς μπορούμε.”

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS