ΑρχικήUpdatesΤο SmartThings της Samsung θα ελέγχει τις συσκευές Nest της Google

Το SmartThings της Samsung θα ελέγχει τις συσκευές Nest της Google

Εάν έχετε ασχοληθεί κάποια στιγμή με τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας, σίγουρα ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η ταλαιπωρία του να “προσθέσετε” περισσότερες συσκευές που έχουν δημιουργηθεί από κάποιον άλλον προμηθευτή. Η προσπάθεια του να ζήσετε μέσα σε ένα σπίτι με οικιακό αυτοματισμό δεν είναι εύκολη και εδώ είναι το σημείο που εμφανίζονται οι πλατφόρμες όπως το HomeKit της Apple ή το SmartThings της Samsung οι οποίες προσπαθούν να ενώσουν όλες τις συσκευές.

SmartThings Samsung

Με την ανακοίνωση να κυκλοφορεί την Τρίτη, σύντομα θα μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε από τις σειρές προϊόντων της Google Nest, η οποία περιλαμβάνει κάμερες, κουδούνια πόρτας και αρκετούς θερμοστάτες, στην πλατφόρμα SmartThings της Samsung. Η ανακοίνωση έγινε από τη Samsung, αναφέροντας τα προϊόντα της Nest ως “Works With SmartThings” (WWST). Το integration θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, τον Ιανουάριο του 2021.

Το SmartThings είναι μια προεγκατεστημένη εφαρμογή στις συσκευές Galaxy της Samsung και είναι επίσης διαθέσιμη στο Play Store για τηλέφωνα Android που δεν είναι Samsung, καθώς και στο App Store για προϊόντα της Apple.

Το νέο integration θα επιτρέψει στους χρήστες του Nest να ελέγχουν τα προϊόντα τους μέσω της εφαρμογής SmartThings, καθώς και να βλέπουν live video streams από το κουδούνι ή τις κάμερες ασφαλείας. Επίσης θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα έξυπνα αξεσουάρ για τη δημιουργία οικιακών αυτοματισμών ή σκηνών.

Η Nest ενώνει πάνω από 120 πιστοποιημένα brands που λειτουργούν με το SmartThings και τους 63 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, αναφέρει η Samsung.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS