ΑρχικήyoutubeSamsung: Ενδείξεις ότι δεν θα παρέχει φορτιστή μαζί με το Galaxy S21

Samsung: Ενδείξεις ότι δεν θα παρέχει φορτιστή μαζί με το Galaxy S21

Η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S21 στις αρχές του νέου έτους, ωστόσο, λέγεται ότι σε ορισμένες περιοχές δεν θα παρέχει και το φορτιστή. Σύμφωνα με στοιχεία που εντοπίστηκαν για πρώτη φορά από το Tecnoblog, η Samsung κατέθεσε τα έγγραφα για την κυκλοφορία του μοντέλου Samsung Galaxy S21 στον αρμόδιο οργανισμό πιστοποίησης ANATEL της Βραζιλίας (κάτι σαν την FCC στις ΗΠΑ). Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, ο φορτιστής δεν θα παρέχεται στη συσκευασία του τηλεφώνου.

Λέγεται ότι αυτή η αλλαγή σχεδιαζόταν από τον Ιούλιο, καθώς είχε κυκλοφορήσει μια έκθεση που έλεγε ότι η Samsung ήθελε να αρχίσει να κυκλοφορεί τα smartphone της χωρίς φορτιστή στο κουτί. Αυτή η πρακτική είχε χρησιμοποιηθεί πρώτη φορά από την Apple με τη σειρά iPhone 12. Εάν η φήμη για τη Samsung είναι αληθινή, μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις γιατί η εταιρεία είχε κατακρίνει την Apple γι’ αυτή της την κίνηση. Στο μεταξύ, φαίνεται ότι η Samsung έχει διαγράψει τις δημοσιεύσεις στο Facebook που “κορόιδευαν” την Apple (όταν κυκλοφόρησε τη σειρά iPhone 12).

Samsung: Ενδείξεις ότι δεν θα παρέχει φορτιστή μαζί με το Galaxy S21

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν, η εταιρεία είχε κατακρίνει την Apple για την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών, αλλά το έκανε και η ίδια στο Galaxy Note 10.

Ωστόσο, τα έγγραφα που αναφέρθηκαν παραπάνω, αναφέρονται αποκλειστικά στη Βραζιλία. Επομένως, ακόμα και αν η Samsung αποφασίσει να μην συμπεριλάβει το φορτιστή, αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλες τις περιοχές, στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S21. Επίσης, είναι πιθανό να δοθεί δωρεάν ο φορτιστής σε όποιον τον ζητήσει. Το ίδιο είχε συμβεί και όταν κυκλοφόρησε το Galaxy Note 20 στις ΗΠΑ, χωρίς ακουστικά AKG. Η εταιρεία τα παρείχε δωρεάν σε όσους τα ζητούσαν.

φορτιστή
Samsung: Ενδείξεις ότι δεν θα παρέχει φορτιστή μαζί με το Galaxy S21

Όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα, περίμεναν μια τέτοια κίνηση από τη Samsung. Αρχικά, υπήρχαν φήμες εδώ και μερικούς μήνες. Έπειτα, από τη στιγμή που έκανε την αρχή μια εταιρεία Apple), ήταν πολύ πιθανό να ακολουθήσουν και άλλοι.

Λέγεται ότι η εταιρεία προετοιμάζεται για ένα Unpacked event στις αρχές Ιανουαρίου. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες και διαρροές σχετικά με τη σειρά Samsung Galaxy S21. Έχει μείνει πολύ λίγος καιρός. Σύντομα θα μάθουμε αν η φήμη σχετικά με την απουσία φορτιστή είναι αληθινή και αν θα ισχύει για όλες τις περιοχές στις οποίες θα κυκλοφορήσει το smartphone.

Πηγή: xda-developers.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS