ΑρχικήTop PicksBlack Friday προσφορές: Windows 10 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Black Friday προσφορές: Windows 10 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Black Friday προσφορές: Windows 10 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Το Black Friday είναι μια τεράστια διαφημιστική εκδήλωση που δημιουργήθηκε από μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία έκτοτε έγινε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, που οδήγησαν στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Black Friday προσφορές: Windows 10 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η Keysworlds δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη περίοδο εκπτώσεων προσφέροντας σας ασυναγώνιστες τιμές: Από 12 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, η Keysworlds σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα. Επωφεληθείτε από αυτό το Black Friday με το ” Buy 1 Get 1 Free ” Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, προσφέρεται επίσης έκπτωση 40% στα Windows 10 και έκπτωση 50% σε άλλα λογισμικά της Microsoft.

Επιπλέον, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε καλύτερες επιλογές, έχουμε επισημάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που προσφέρονται κατά τον επερχόμενο «Black Month». Ας ρίξουμε μια ματιά στις αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις από την Keysworlds.

Black Friday προσφορές: Windows 10 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

BLACK FRIDAY SUPER SALE: 1 + 1 ΔΩΡΟ

Aποκτήστε τα Windows 10 εντελώς δωρεάν! Κατά τη διάρκεια του Keysworlds Black Friday Super Sale, παρέχουμε τα Windows 10 δωρεάν εάν αγοράσετε το MS OFFICE ως μέρος προσφοράς 1 + 1 ΔΩΡΟ. Εξοπλίστε τον υπολογιστή σας με Windows 10, απλώς αγοράζοντας τα MS OFFICE.

Επιλέξτε από τους συνδυασμούς ” Buy 1 Get 1 Free ” παρακάτω.

BLACK FRIDAY SUPER SALE: 40% έκπτωση στα Windows 10

Αν θέλετε απλώς να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10, τότε θα σας καλύψει και το Keysworlds Black Friday Super Sale. Λάβετε 50% έκπτωση στα ήδη μειωμένα Windows 10 license keys.

Επιλέξτε από τις παρακάτω προσφορές με κωδικό κουπονιού: KWSS45

BLACK FRIDAY SUPER SALE: Όλα τα άλλα Microsoft office σε μισή τιμή!

Οι προσφορές είναι άφθονες κατά τη διάρκεια του Keysworlds Black Friday Super Sale. Αποκτήστε μια έκπτωση 50% στα είδη που αναφέρονται παρακάτω με κωδικό κουπονιού: KWSS50

Επομένως, μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε την Black Friday προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας, γιατί η ζήτηση είναι υψηλή και τα αποθέματα λιγοστεύουν. Παραγγείλετε τώρα για να επωφεληθείτε το συντομότερο δυνατόν.

Ποιοι είναι οι Keysworlds.com;

Το Keysworlds.com είναι ένας παγκόσμιος ιστότοπος που πουλά αυθεντικά παιχνίδια και κλειδιά άδειας χρήσης λογισμικού σε πελάτες από κάθε μέρος του κόσμου. Παρέχουν υποστήριξη 24×7 μαζί με εξαιρετικές προσφορές σε όλο το εύρος των software keys. Όταν αγοράζετε από το Keysworlds.com, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη επωνυμία που πουλά μόνο γνήσια κλειδιά άδειας χρήσης λογισμικού.

Στο Keysworlds θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα e-mail με τα κλειδιά του προϊόντος σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες – εξασφαλίζοντας την ταχύτερη παράδοση! Επιπλέον, η Keysworlds εγγυάται ότι όλες οι άδειες είναι έγκυρες, προστατεύοντάς σας από πρόσθετα έξοδα αντικατάστασης και συντήρησης προϊόντων.

Black Friday προσφορές: Windows 10 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Έχετε ερωτήσεις; Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί τους οποιαδήποτε στιγμή πριν ή μετά την παραγγελία. Για να επικοινωνήσετε μαζί τους, απλώς στείλτε ένα email στη διεύθυνση support@keysworlds.com και η ομάδα υποστήριξης πελατών θα φροντίσει το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Black Friday Super Sale και πολλές άλλες προσφορές, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους ή στείλτε τους ένα γρήγορο e-mail με τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Καλά ψώνια!

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Keysworlds, μέσω της ακόλουθης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: support@keysworlds.com, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας.
Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS