ΑρχικήsecurityWarzone: οι παίκτες ισχυρίζονται ότι κάθε λόμπι είναι γεμάτο hackers

Warzone: οι παίκτες ισχυρίζονται ότι κάθε λόμπι είναι γεμάτο hackers

Παρά τις προσπάθειες της Activision να αποτρέψει τους δημοφιλείς ιστότοπους cheating από τα παιχνίδια της, οι παίκτες του Call of Duty ισχυρίζονται ότι το Warzone είναι πάλι γεμάτο hackers.

Warzone

Το Warzone σημείωσε απίστευτη επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου, προσελκύοντας πολλές κορυφαίες προσωπικότητες από άλλους τίτλους, για να αρχίσουν να δημιουργούν περιεχόμενο γύρω από το νέο Call of Duty battle royale.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με τους διαδικτυακούς τίτλους που απευθύνονται σε πολλούς παίκτες, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Warzone είναι ο αριθμός των απατεώνων που μαστίζουν το παιχνίδι, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία Activision να λάβει νομικά μέτρα εναντίον ορισμένων από τους ιστότοπους εξαπάτησης.

Αφού οι εκδότες του Call of Duty κατάφεραν αρχικά να αποτρέψουν πολλούς από τους hackers που δημιουργούσαν προβλήματα στο παιχνίδι, φάνηκε να παρουσιάζεται μεγάλη πτώση στον αριθμό τους, στα λόμπι του Warzone.

Δυστυχώς αυτό δεν κράτησε για πολύ καιρό, με πολλούς παίκτες να αναφέρουν ότι οι cheaters έχουν επιστρέψει το τελευταίο μισό της σεζόν 6 και καταστρέφουν τα λόμπι για τους παίκτες για άλλη μια φορά.

ΗΠΑ-Βραζιλία-sites-εκπομπές

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν πολλές δημοσιεύσεις στο Warzone subreddit, παρόμοια με αυτή του u / CivChris, που υποστηρίζουν ότι υπήρξε αυξημένος αριθμός cheaters στο λόμπι τους.

«Δεν μπορώ να μετρήσω πόσες φορές την τελευταία εβδομάδα, ένα παιχνίδι μου καταστράφηκε από έναν hacker», εξηγεί ο χρήστης, υποδηλώνοντας ότι υπήρχαν πολλοί διαφορετικοί απατεώνες που εμπλέκονται.

Ο παίκτης του Warzone, u / rolandassassin πρόσθεσε ότι είχε αντιμετωπίσει επίσης hackers σε back-to-back παιχνίδια, μετά την ενεργοποίηση του crossplay και ισχυρίστηκε ότι οι διακομιστές του υπολογιστή είχαν μετατραπεί σε “παράδεισο του aimbot“.

Παρόλο που δεν είναι σαφές τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτήν την φαινομενική αύξηση των cheaters, φημολογήθηκε ότι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους εξαπάτησης επέστρεψε αφού είχε προηγουμένως μπλοκαριστεί.

Οι προγραμματιστές του Modern Warfare, έχουν εκδώσει πολλά ban waves κατά τη διάρκεια του έτους και παρείχαν στους φαν ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδό τους. Ωστόσο, με το πρόβλημα να ανακύπτει για άλλη μια φορά, οι παίκτες ζητούν να αντιμετωπιστεί ξανά το ζήτημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS