ΑρχικήyoutubeTesla Tequila: Η τεκίλα της Tesla μόλις κυκλοφόρησε!

Tesla Tequila: Η τεκίλα της Tesla μόλις κυκλοφόρησε!

Η Tesla μόλις κυκλοφόρησε την δική της τεκίλα, την Tesla Tequila, σε ένα μπουκάλι με ιδιαίτερη όψη αλλά και σε πολύ υψηλή τιμή. Πρόκειται για ένα αστείο του Elon Musk που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Γενικότερα, ο Elon Musk είχε πολλές παράξενες ιδέες που ακούγονταν αστείες αλλά υλοποιήθηκαν. Μέσα σε αυτές, προστέθηκε τώρα και η τεκίλα της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία λεγόταν ότι θα έφερε το όνομα “Teslaquila”.

Telslaquila

Ο όρος “Teslaquila” χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018, όταν ο Musk είχε απαντήσει σε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο για την δήθεν οικονομική κατάρρευση της Tesla, με ένα όχι και τόσο ευχάριστο χιούμορ. Αργότερα, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση του σήματος “Τeslaquila”, περιγράφοντας το σχεδιαζόμενο προϊόν ως προϊόν απόσταξης αγαύης, ωστόσο τίποτα δεν συνέβη με αυτό μέχρι τώρα.

Σήμερα, η Tesla κυκλοφόρησε την τεκίλα της, η οποία πήρε τελικά την ονομασία “Tesla Tequila”, της οποίας η τιμή ανέρχεται στα 250$, ενώ οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν στο site της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tesla Tequila είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ, ενώ μπορεί να παραδοθεί μόνο σε πολιτείες στις οποίες επιτρέπεται η παράδοση αλκοόλ.

Tesla Tequila: Η τεκίλα της Tesla

Η τεκίλα έχει συσκευαστεί σε ένα μπουκάλι που χαρακτηρίζεται τρελό καθώς έχει το σχέδιο αστραπής. Επιπλέον, η Tesla γράφει στην περιγραφή του προϊόντος τα ακόλουθα:
«Σας παρουσιάζουμε την Tesla Tequila, μια αποκλειστική, μικρή παρτίδα 100% de agave tequila añejo. Η Tesla Tequila, ηλικίας 15 μηνών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και σε ένα hand-blown γυάλινο μπουκάλι, διαθέτει ξηρά φρούτα και ελαφριά δόση βανίλιας με ισορροπημένο φινίρισμα κανέλας. Η πιο απολαυστική τεκίλα.»

Elon Musk, Tesla’s CEO

Το γεγονός ότι πάλιωσε για περισσότερο από ένα χρόνο μπορεί να εξηγήσει γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος μεταξύ της ανακοίνωσης του προϊόντος και της πραγματικής διάθεσής του στην αγορά.

Η Tesla συνεργάστηκε για την υλοποίηση του έργου της με τη Nosotros για την παραγωγή της τεκίλας, καθώς και με την Speakeasy Co, μια εταιρεία εμπορίας και διανομής αλκοόλ, για τη διανομή του προϊόντος.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS