ΑρχικήHow ToΠώς να μοιραστείτε με άλλους το Apple Watch Face σας

Πώς να μοιραστείτε με άλλους το Apple Watch Face σας

Ένα από τα καλύτερα πράγματα της κατοχής ενός Apple Watch είναι η δυνατότητα προσαρμογής του δικού σας watch face με διαφορετικά χρώματα και φωτογραφίες. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτά τα σχέδια με φίλους ή την οικογένεια σας. Δείτε πώς.

Apple Watch Face

Πώς να μοιραστείτε το Apple Watch Face σας

Ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστείτε το Apple Watch είναι με τη χρήση της εφαρμογής Watch στο iPhone σας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση στο iPhone σας και το WatchOS 7 ή νεότερη εγκατάσταση στο ρολόι σας για να λειτουργήσει αυτό.

Εκκινήστε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας και πατήστε στο face που θέλετε να μοιραστείτε. Τώρα πατήστε στο κουμπί “Share” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να δείτε μια λίστα με τις τοποθεσίες στις οποίες μπορείτε να το μοιραστείτε. Αυτές περιλαμβάνουν τα παρακάτω: AirDrop, Messages, Mail, υπηρεσίες συνομιλίας τρίτων, όπως WhatsApp, εφαρμογές λήψης σημειώσεων και υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Apple Watch Face

Όταν κάνετε export ένα Watch face, το iPhone σας στέλνει ένα αρχείο με την επέκταση .watchface στον προορισμό της επιλογής σας. Αυτό σας επιτρέπει να μοιράζεστε το Watch face σας σε σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία που επιτρέπει τη μεταφόρτωση ή την αποστολή αρχείων, καθιστώντας εύκολη τη διάθεση του face σας σε άλλους. Το μέγεθος ενός αρχείου .watchface φτάνει περίπου στα 400kb.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το face σας απευθείας από το Apple Watch. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα το Watch face σας μέχρι να δείτε το όνομα του στο επάνω μέρος της οθόνης και ένα κουμπί “Edit” κάτω από αυτό. Πατήστε το κουμπί “Share” στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

Αυτό θα ανοίξει μια νέα συνομιλία μηνυμάτων. Μπορείτε να προσθέσετε μια επαφή και ένα μήνυμα και μετά να πατήσετε “Send” για να μοιραστείτε το Watch face σας. Δεν υπάρχει τρόπος αποστολής του Watch face σας σε άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Λήψη και αφαίρεση ενός Watch Face

Όταν στέλνετε ένα Watch face μέσω μηνυμάτων, ο παραλήπτης θα βλέπει μια προεπισκόπηση του προσώπου στο παράθυρο συνομιλίας. Εάν μοιράζεστε έναν link σε ένα αρχείο, αυτό δεν θα λειτουργεί το ίδιο. Όταν πατηθεί το link, η εφαρμογή Watch θα ανοίξει και θα εμφανίσει μια λεπτομερή προεπισκόπηση του προσώπου.

Ο παραλήπτης μπορεί στη συνέχεια να πατήσει το “Add to My Faces” για να προσθέσει το face στη συσκευή του. Στη συνέχεια, το face μπορεί να επιλεγεί στο Apple Watch είτε παρατεταμένα προς τα αριστερά και προς τα δεξιά ή πατώντας παρατεταμένα το face έως ότου εμφανιστεί το όνομά του και, στη συνέχεια να κάνει scroll στη λίστα των διαθέσιμων face.

Apple Watch Face

Τα πρόσωπα μπορούν να αφαιρεθούν μέσω της εφαρμογής Watch χρησιμοποιώντας το κουμπί “Edit” ή πατώντας και κρατώντας πατημένο το face του Apple Watch και, στη συνέχεια, “τραβώντας” το πρόσωπο προς τα πάνω.

Η αποστολή ενός Watch face σε κάποιον άλλο δεν θα επηρεάσει την τρέχουσα λίστα των face, ακόμα κι αν έχει ήδη ένα Watch face που χρησιμοποιεί παρόμοιο σχεδιασμό (για παράδειγμα, Infograph). Καμία προσωπική πληροφορία, όπως συμβάντα ημερολογίου, τοπικές καιρικές συνθήκες ή δεδομένα δραστηριότητας δεν θα συμπεριληφθούν στο face.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS