ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο σας στο Zoom

Πώς να απενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο σας στο Zoom

Ενώ βρίσκεστε σε μια κλήση στο Zoom, ίσως θελήσετε να απενεργοποιήσετε το βίντεο της κάμερας σας και να θέσετε σε σίγαση τον ήχο από το μικρόφωνο σας για διάφορους λόγους. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων συντομεύσεων πληκτρολογίου για να επιταχύνετε τα πράγματα.

Zoom

Πώς να απενεργοποιήσετε το βίντεο της κάμερας

Για να απενεργοποιήσετε το βίντεο σας σε μια κλήση στο Zoom, κάντε κλικ στο κουμπί “Stop Video” στη γραμμή εργαλείων κοντά στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του Zoom call.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε Alt + V σε έναν υπολογιστή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κάμερα.

Ενώ το Zoom δεν στέλνει το βίντεο σας σε άλλα άτομα, θα δείτε ένα εικονίδιο κάμερας με μια κόκκινη κάθετο. Τα άλλα άτομα δεν θα μπορούν να σας δουν.

Τρόπος σίγασης του μικροφώνου σας

Για να κάνετε σίγαση του εαυτού σας σε μια κλήση στο Zoom, μετακινήστε το ποντίκι σας στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου κλήσης στο Zoom και κάντε κλικ στο κουμπί “Mute”.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε Alt + M σε υπολογιστή ή να πατήσετε το πλήκτρο Space για mute και unmute του εαυτού σας.

Ενώ το Zoom είναι σε σίγαση, θα δείτε ένα εικονίδιο μικροφώνου με μια κόκκινη κάθετο. Τα άλλα άτομα δεν θα μπορούν να σας ακούσουν.

Πώς να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο και το βίντεο

Για να επιλέξετε εάν το Zοom ενεργοποιεί αυτόματα την κάμερα και το μικρόφωνο σας όταν συμμετέχετε σε ένα meeting, μπορείτε να μεταβείτε στο παράθυρο των ρυθμίσεων του Zoom.

Για να το βρείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του Zoom και κάντε κλικ στην επιλογή “Settings”.

Για να απενεργοποιήσετε αυτόματα το βίντεο της κάμερας κατά τη συμμετοχή σε ένα Zoom call, κάντε κλικ στην επιλογή “Video” στην αριστερή πλευρά του παραθύρου Settings.

Ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου “Turn off my video when joining a meeting” στα δεξιά των Meetings.

Για αυτόματη σίγαση του ήχου του μικροφώνου σας όταν συμμετέχετε σε μια κλήση Zoom, κάντε κλικ στην επιλογή “Audio” στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.

Ενεργοποιήστε την επιλογή “Mute my microphone when joining a meeting”.

Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε το βίντεο και τον ήχο σας σε οποιοδήποτε σημείο του meeting κάνοντας κλικ στα κουμπιά ή χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες συντομεύσεις του πληκτρολογίου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS