Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 11:30
Αρχική How To Πώς να απενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο σας στο Zoom

Πώς να απενεργοποιήσετε την κάμερα και το μικρόφωνο σας στο Zoom

Ενώ βρίσκεστε σε μια κλήση στο Zoom, ίσως θελήσετε να απενεργοποιήσετε το βίντεο της κάμερας σας και να θέσετε σε σίγαση τον ήχο από το μικρόφωνο σας για διάφορους λόγους. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων συντομεύσεων πληκτρολογίου για να επιταχύνετε τα πράγματα.

Zoom

Πώς να απενεργοποιήσετε το βίντεο της κάμερας

Για να απενεργοποιήσετε το βίντεο σας σε μια κλήση στο Zoom, κάντε κλικ στο κουμπί “Stop Video” στη γραμμή εργαλείων κοντά στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου του Zoom call.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε Alt + V σε έναν υπολογιστή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κάμερα.

Ενώ το Zoom δεν στέλνει το βίντεο σας σε άλλα άτομα, θα δείτε ένα εικονίδιο κάμερας με μια κόκκινη κάθετο. Τα άλλα άτομα δεν θα μπορούν να σας δουν.

Τρόπος σίγασης του μικροφώνου σας

Για να κάνετε σίγαση του εαυτού σας σε μια κλήση στο Zoom, μετακινήστε το ποντίκι σας στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου κλήσης στο Zoom και κάντε κλικ στο κουμπί “Mute”.

Μπορείτε επίσης να πατήσετε Alt + M σε υπολογιστή ή να πατήσετε το πλήκτρο Space για mute και unmute του εαυτού σας.

Ενώ το Zoom είναι σε σίγαση, θα δείτε ένα εικονίδιο μικροφώνου με μια κόκκινη κάθετο. Τα άλλα άτομα δεν θα μπορούν να σας ακούσουν.

Πώς να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο και το βίντεο

Για να επιλέξετε εάν το Zοom ενεργοποιεί αυτόματα την κάμερα και το μικρόφωνο σας όταν συμμετέχετε σε ένα meeting, μπορείτε να μεταβείτε στο παράθυρο των ρυθμίσεων του Zoom.

Για να το βρείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου παραθύρου του Zoom και κάντε κλικ στην επιλογή “Settings”.

Για να απενεργοποιήσετε αυτόματα το βίντεο της κάμερας κατά τη συμμετοχή σε ένα Zoom call, κάντε κλικ στην επιλογή “Video” στην αριστερή πλευρά του παραθύρου Settings.

Ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου “Turn off my video when joining a meeting” στα δεξιά των Meetings.

Για αυτόματη σίγαση του ήχου του μικροφώνου σας όταν συμμετέχετε σε μια κλήση Zoom, κάντε κλικ στην επιλογή “Audio” στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.

Ενεργοποιήστε την επιλογή “Mute my microphone when joining a meeting”.

Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε το βίντεο και τον ήχο σας σε οποιοδήποτε σημείο του meeting κάνοντας κλικ στα κουμπιά ή χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες συντομεύσεις του πληκτρολογίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

Δύο στα επτά email που στάλθηκαν κατά το Black Friday ήταν κακόβουλα!

Ειδικοί ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι δύο στα επτά email που στάλθηκαν την ημέρα του Black Friday ήταν κακόβουλα. Η Vade Secure ισχυρίζεται ότι...

Η APT ομάδα πίσω από την επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε με νέες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Check Point, η APT ομάδα πίσω από την hacking επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε. Οι ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας αποκάλυψαν...

Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Password Manager μου;

Στην εποχή μας, που ο καθένας διαθέτει πολλούς λογαριασμούς, η χρήση ενός Password Manager είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε...

Ιταλία: Χάκερς έκλεψαν 800.000€ από 35 ATM με Black Box επίθεση!

Χάκερς έκλεψαν χρήματα από τουλάχιστον 35 ATM που λειτουργούν σε τράπεζες στην Ιταλία, με μια νέα τεχνική Black Box επίθεσης. Οι καραμπινιέρι...

Hacker πουλά email credentials που ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη

Ένας hacker πουλά credentials για λογαριασμούς email που ανήκουν σε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη (C-level) εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Kaspersky: Μικρότερο το κόστος παραβιάσεων για επιχειρήσεις που είναι ειλικρινείς

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα της Kaspersky, όσες επιχειρήσεις αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα παραβίασης, έχουν 40% λιγότερες οικονομικές ζημιές.

Κομητεία της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα στους χάκερς του DoppelPaymer ransomware

Η κομητεία Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα σε χάκερς που μόλυναν τα συστήματά της με το DoppelPaymer ransomware το προηγούμενο Σαββατοκύριακο....

Advantech: Ο κατασκευαστής IIoT chip έπεσε θύμα του Conti ransomware

Η ransomware συμμορία Conti στόχευσε τα συστήματα της γνωστής εταιρείας κατασκευής IIoT chip Advantech και ζητά 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να αποκρυπτογραφήσει...

Banijay: Η εταιρεία παραγωγής πολυμέσων υπέστη παραβίαση δεδομένων

Η εταιρεία «Banijay», επιβεβαίωσε μία εσωτερική παραβίαση δεδομένων, που επηρεάζει ουσιαστικά εκατοντάδες τρέχοντες και πρώην υπαλλήλους της. Η γαλλική εταιρεία παραγωγής και...

Android: Πως να μοιραστείτε την οθόνη σας με το Google Duo

Το Google Duo είναι μια εύχρηστη εφαρμογή βιντεοκλήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει και άλλες ισχυρές λειτουργίες. Εάν θέλετε να...