ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις στο Google TV

Πώς να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις στο Google TV

Οι συσκευές streaming του Google TV διαθέτουν ένα Home screen γεμάτο με προτάσεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τις βελτιώσετε, αλλά αν προτιμάτε ένα λιγότερο γεμάτο interface, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε.

Η αρχική οθόνη του Google TV σε συσκευές όπως το Chromecast με το Google TV είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη πλατφόρμα media streaming της εταιρείας, το Android TV. Πρώτον, δεν έχετε τόσο πολύ έλεγχο στην εμφάνιση της αρχικής οθόνης.

Google TV

Εάν ενεργοποιήσετε το “Apps Only Mode”, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις περισσότερες από τις προτάσεις, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές παρεμβάσεις.

Αρχικά, το Apps Only mode καταργεί επίσης την πρόσβασή σας στη λειτουργία Watchlist και στη βιβλιοθήκη Google Play Movies. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μετάδοση από την εφαρμογή Google TV για κινητά. Δεύτερον, η καρτέλα Search και η λειτουργία του Google Assistant απενεργοποιούνται.

Αν είστε εντάξει με όλα αυτά, απλώς επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του Home screen για να ξεκινήσετε.

Google TV

Επιλέξτε το “Settings” από το αναδυόμενο μενού.

Google TV

Επιλέξτε το “Accounts & Sign In”.

Google TV

Επιλέξτε τον Google λογαριασμό σας (ο ίδιος λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος στο Home screen).

Κάντε scroll προς τα κάτω και ενεργοποιήστε την επιλογή “Apps Only Mode”.

Θα εμφανιστεί μια οθόνη επιβεβαίωσης που θα εξηγεί όλα όσα θα απενεργοποιηθούν στο Apps Only mode. Επιλέξτε το “Continue” για να συνεχίσετε.

Το Home screen του Google TV θα μοιάζει τώρα με την παρακάτω εικόνα.

Η σειρά “Highlights” στην κορυφή θα εξακολουθήσει να εμφανίζει μερικές προτάσεις, αλλά όλα τα υπόλοιπα θα καταργηθούν.

Παρόλο που είναι απογοητευτικό που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Assistant στο Apps Only mode, αυτό το interface ενδέχεται να είναι προτιμότερo για όσους θέλουν να τη διατηρήσουν απλή. Μόνο οι εγκατεστημένες εφαρμογές σας θα εμφανίζονται τώρα στο Home screen σας.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Apps Only mode για να εγκαταστήσετε εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google TV.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS