ΑρχικήsecurityΠαραβίαση δεδομένων του DHS της Georgia εκθέτει γονείς και παιδιά

Παραβίαση δεδομένων του DHS της Georgia εκθέτει γονείς και παιδιά

Όπως ανακοίνωσε σε μία δήλωσή του, το Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (DHS) της Georgia, προσωπικές πληροφορίες γονιών και παιδιών έχουν διαρρεύσει μέσα στο καλοκαίρι, ως αποτέλεσμα μίας παραβίασης ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε εναντίων του.

DHS

Η παραβίαση ασφαλείας φαίνεται να ξεκίνησε την προηγούμενη Άνοιξη. Αξιωματούχοι του DHS της Georgia δήλωσαν ότι μεταξύ 3 Μαΐου 2020 και 15 Μαΐου 2020, κακόβουλοι παράγοντες κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρκετούς λογαριασμούς email υπαλλήλων του.

Όπως ανακάλυψαν στη συνέχεια οι αξιωματούχοι, οι hackers ήταν σε θέση να διατηρήσουν την πρόσβασή τους σε αυτούς τους λογαριασμούς email κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παραβιάστηκαν περιείχαν προσωπικές και υγειονομικές πληροφορίες παιδιών και ενηλίκων που εμπλέκονται σε υποθέσεις των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών (CPS) του τμήματος DHS Family Services & Children Services (DFCS).

“Οι πληροφορίες που διέρρευσαν ως μέρος της παραβίασης ποικίλλουν ανά άτομο”, δήλωσαν αξιωματούχοι του DHS της Georgia την Παρασκευή.

εργαζόμενοι

“Οι πληροφορίες των ατόμων που επηρεάστηκαν από την παραβίαση περιέχουν τα ακόλουθα: πλήρες όνομα παιδιών και μελών της οικογένειας, σχέση με το παιδί που λαμβάνει τις υπηρεσίες, τόπος διαμονής, αριθμός υπόθεσης στο DFCS, αριθμούς αναγνώρισης στο DFCS, ημερομηνίες γέννησης, ηλικία, αριθμούς επαφών από το DFCS, ένα αναγνωριστικό για το αν η πρόσωπο με πρόσωπο επαφή ήταν ιατρικά κατάλληλη, αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις email, αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, αριθμούς αναγνώρισης Medicaid, αριθμούς αναγνώρισης ιατρικής ασφάλισης Medicaid, όνομα ιατρικού παρόχου και ημερομηνίες ραντεβού.”

Επιπλέον, για 12 από τα άτομα που επηρεάστηκαν, διέρρευσαν επίσης ψυχολογικές αναφορές και συμβουλές, ιατρικές διαγνώσεις και πληροφορίες κατάχρησης ουσιών.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού δεν συμπεριλήφθηκαν στα δεδομένα που διέρρευσαν, εκτός από ένα άτομο, δήλωσε αξιωματούχος του DHS.

Ο οργανισμός βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία ειδοποίησης όλων των ατόμων που επηρεάζονται.

Ο τομέας της υγείας είναι περίπλοκος και συχνά χρησιμοποιεί πιο παλιά και μη ενημερωμένα συστήματα που τον κάνει ευάλωτο σε επιθέσεις κακόβουλων χρηστών, οι οποίοι αποσκοπούν να κερδίσουν εύκολα χρήματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS