ΑρχικήUpdatesScribblet: Δημιουργείστε εύκολα widget iOS 14 με το PencilKit

Scribblet: Δημιουργείστε εύκολα widget iOS 14 με το PencilKit

Έχουμε δει πολλές εφαρμογές iOS που έχουν ενημερωθεί για να επωφεληθούν από τα νέα widget αρχικής οθόνης στο iOS 14. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να δώσετε στο iPhone ή το iPad μια νέα αρχική οθόνη, το Scribblet μπορεί να έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Scribblet: Δημιουργείστε εύκολα widget iOS 14 με το PencilKit

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που προσφέρουν συγκεκριμένα widget, το Scribblet σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας, με προσαρμοσμένα σχέδια, κείμενο και εικόνες. Η εφαρμογή βασίζεται στο PencilKit της Apple, οπότε διαθέτει το νέο προηγμένο εργαλείο επιλογής χρωμάτων iOS 14 και φυσικά λειτουργεί τέλεια με το Apple Pencil στο iPad.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν widget σε μικρά, μεσαία και μεγάλα μεγέθη, ώστε να ταιριάζει με τα διαθέσιμα μεγέθη στην αρχική οθόνη του iOS 14. Για να σχεδιάσετε το δικό σας widget, μπορείτε να σχεδιάσετε με το δάχτυλό σας στο iPhone ή να χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil στο iPad – το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία αυτής της εφαρμογής.

Εκτός από όλα τα διαθέσιμα χρώματα για σχεδίαση, το Scribblet σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο φόντο από τη δική του γκαλερί και επίσης από την προσωπική σας βιβλιοθήκη φωτογραφιών. Τα widget μπορούν να εισαχθούν και να εξαχθούν, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα μοιράζονται και να τα διατηρούν συγχρονισμένα σε πολλές συσκευές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κάνετε την αρχική οθόνη σας πιο διασκεδαστική ή απλώς για να γράψετε μια λίστα υποχρεώσεων.

Scribblet: Δημιουργείστε εύκολα widget iOS 14 με το PencilKit
Scribblet: Δημιουργείστε εύκολα widget iOS 14 με το PencilKit

«Προσθέστε γρήγορα ζωγραφιές, σκίτσα ή σκαριφήματα στην αρχική οθόνη σας με το Scribblet! Γράψτε ένα σημείωμα, εξασκήστε τα γράμματα με το χέρι, δημιουργήστε το δικό σας κόμικ στην αρχική οθόνη, ζωγραφίστε πάνω από μια εικόνα ή απλώς σχεδιάστε το δροσερό “S” που όλοι κάναμε στο γυμνάσιο,» αναφέρει ο προγραμματιστής.

Διατίθεται δωρεάν στο App Store, αλλά ορισμένες από τις δυνατότητές του απαιτούν αγορά εντός εφαρμογής με 1,99 $.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS