ΑρχικήinetOutlook: To email της Microsoft κτός λειτουργίας παγκοσμίως για 4 ώρες!

Outlook: To email της Microsoft κτός λειτουργίας παγκοσμίως για 4 ώρες!

Μια διακοπή στο email της Microsoft, Outlook, επηρέασε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ιστού, και τις εφαρμογές για υπολογιστή και smartphone.

Outlook: To email της Microsoft κτός λειτουργίας παγκοσμίως για 4 ώρες!

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook της Microsoft ήταν εκτός λειτουργίας σήμερα, για χρήστες σε όλο τον κόσμο, επηρεάζοντας τη σελίδα του email στον ιστό, το Outlook.com, καθώς και τις εφαρμογές της υπηρεσίας της Microsoft, που έχουν δημιουργηθεί για επιτραπέζιους υπολογιστές και smartphone.

Η διακοπή λειτουργίας ξεκίνησε σήμερα περίπου στις 2:00 π.μ. ET, αφού η Microsoft επιβεβαίωσε ότι επηρέαζε τους λογαριασμούς για χρήστες σε όλο τον κόσμο, ανεξαιρέτως.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Outlook δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, ενώ το Οutlook.com απέτυχε να φορτώσει για περίπου τέσσερις ώρες.

Η Microsoft λέει ότι μια πρόσφατη αλλαγή διάταξης που έκανε είναι υπεύθυνη για τα ζητήματα. «Έχουμε διαπιστώσει ότι μια πρόσφατη ενημέρωση διαμόρφωσης σε στοιχεία που δρομολογούν τα αιτήματα των χρηστών ήταν η αιτία αυτού του προβλήματος,» λέει η εταιρεία τεχνολογίας σε ένα μήνυμα υπηρεσίας στο Twitter.

«Ανατρέψαμε την εν λόγω ενημέρωση και παρακολουθούμε την υπηρεσία για πλήρη ανάκτηση.»

Να σημειώσουμε, ότι αυτή είναι η δεύτερη σημαντική διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών της Microsoft σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Όπως είχαμε αναφέρει, τη Δευτέρα, το Microsoft Outlook, το Office 365, το Teams και άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, αντιμετώπισαν προβλήματα διακοπής λειτουργίας για αρκετές ώρες.

outlook
Outlook: To email της Microsoft κτός λειτουργίας παγκοσμίως για 4 ώρες!

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες όπως το Cloudflare, η Microsoft δεν περιγράφει πλήρως τη βασική αιτία των διακοπών λειτουργίας της, ώστε να μην ξέρουμε ποτέ γιατί ακριβώς η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook αντιμετώπισε αυτά τα σημαντικά προβλήματα δύο φορές αυτή την εβδομάδα.

Οι υπηρεσίες του Outlook έχουν αρχίσει τώρα να επιστρέφουν σε λειτουργία στο διαδίκτυο, για τους περισσότερους χρήστες, και η Microsoft αναφέρει ότι «αντστρεψε την ενημέρωση και η τηλεμετρία δείχνει ότι η υπηρεσία ανακάμπτει τώρα,» σύμφωνα με το The Verge.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS