ΑρχικήTop PicksΤα καλύτερα πληκτρολόγια για το 2020! Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Τα καλύτερα πληκτρολόγια για το 2020! Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Ο COVID-19 έχει αναγκάσει τους περισσότερους να δουλεύουν από το σπίτι. Οι εταιρείες για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, μείωσαν στο ελάχιστον τα άτομα που βρίσκονται εντός γραφείου οπότε οι εργαζόμενοι χρειάστηκε να δημιουργήσουν έναν κατάλληλο χώρο για να εργαστούν στο σπίτι τους. Επιπλέον, πολλά παιδιά σε πολλές χώρες κάνουν τα μαθήματα τους διαδικτυακά οπότε οι απαιτήσεις του χώρου και του εξοπλισμού (πληκτρολόγια, υπολογιστές) αυξάνονται. 

Το να έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, όχι μόνο στην παραγωγικότητα, αλλά και στην άνεση. Και υπάρχει ένα κομμάτι του εξοπλισμού το οποίο χρησιμοποιείτε καθημερικά και αυτό είναι το πληκτρολόγιο. Ακολουθούν μερικά κορυφαία πληκτρολόγια για όσους από εσάς θέλετε να αγοράσετε καινούριο ή έχει χαλάσει το παλιό σας.

Μινιμαλιστικό πληκτρολόγιο

Das Keyboard Prime 13 (Τιμή 129$)

πληκτρολόγια

Ένα σταθερό, καλοφτιαγμένο, μινιμαλιστικό πληκτρολόγιο που έχει τεράστια διάρκεια ζωής. Κάθε πλήκτρο είναι εξοπλισμένο με μηχανικά πλήκτρα Cherry MX Brown για υψηλή ακρίβεια, διαβαθμιζόμενη επαφή πλήκτρων και αξιοπιστία.

Αυτό το πληκτρολόγιο διαθέτει όμορφο φωτισμό LED που κάνει την πληκτρολόγηση σε χαμηλό φωτισμό εύκολη. Όμορφο πληκτρολόγιο, μια από τις καλύτερες επιλογές.

Πληκτρολόγιο με αριθμητικό πληκτρολόγιο

Apple Magic Keyboard (Τιμή 129$)

πληκτρολόγια

Η καλύτερη λύση για τους χρήστες Mac. Κομψό, πρακτικό και πολύ σταθερό. Προτείνω να αγοράσετε την έκδοση με το αριθμητικό πληκτρολόγιο, αλλά αν δεν έχετε χώρο στο γραφείο, θα μπορούσατε να πάρετε το βασικό πληκτρολόγιο.

Το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί το μηχανισμό scissor της Apple, δίνοντας σε κάθε κλειδί μια αίσθηση σταθερότητας και ευχρηστίας.

Πληκτρολόγιο κινητής συσκευής

Logitech K780 (Τιμή 79$)

πληκτρολόγια

Εάν εργάζεστε κυρίως με φορητές συσκευές, όπως smartphone και tablet, αυτό το πληκτρολόγιο Logitech σας προσφέρει τη δυνατότητα να εργάζεστε με ένα κανονικό πληκτρολόγιο όταν υπάρχει ανάγκη. Δυσκολεύεστε να επιλέξετε ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσετε; Αυτό το πληκτρολόγιο προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής μεταξύ πολλών συσκευών.

Μηχανικό πληκτρολόγιο για αριστερόχειρες

Πληκτρολόγιο DSI με Cherry Red Switch (Τιμή 92$)

Πολλοί χρήστες είστε αριστερόχειρες οπότε ένα κλασσικό πληκτρολόγιο πραγματικά δεν σας βολεύει οπότε ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα πληκτρολόγιο για τις ανάγκες σας. Και το πληκτρολόγιο DSI με μηχανισμό Cherry Red Switch θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Ένα υπέροχο σταθερό πληκτρολόγιο που είναι απόλυτα ευχάριστο στη χρήση.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS