ΑρχικήUpdatesΤο Google Phone app έρχεται με νέες ρυθμίσεις για dark και light...

Το Google Phone app έρχεται με νέες ρυθμίσεις για dark και light mode

Η εφαρμογή Google Phone προσθέτει κάποιες μικρές αλλά αξιοσημείωτες τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις για το dark mode.

Στο παρελθόν, η εφαρμογή Google Phone είχε μια ειδική εναλλαγή για dark mode στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Η εναλλαγή ήταν φυσικά ρυθμισμένη ανάλογα με τις ρυθμίσεις θέματος του συστήματός σας. Τώρα – εντοπίστηκε από την ομάδα του Android Police – οι ρυθμίσεις θέματος της εφαρμογής Google Phone έχουν αντικατασταθεί από μια καρτέλα κυμαινόμενων επιλογών που περιλαμβάνει τις επιλογές ” Light”, ” Dark” και ” System default”.

Google Phone

Δεν είναι η πιο σημαντική αλλαγή που έγινε ποτέ σε μια εφαρμογή της Google, αλλά σας επιτρέπει να ορίσετε το θέμα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις πολύ πιο εύκολα από την προηγούμενη εναλλαγή on-ή-off. Έτσι, έχετε τώρα τρεις επιλογές με το “System default” να είναι η τυπική επιλογή όταν η εφαρμογή σας έχει ενημερωθεί.

Βλέπουμε την επιλογή σε αρκετές συσκευές που έχουν αναβαθμιστεί σε Android 11, αλλά το Android Police σημειώνει ότι η επιλογή είναι διαθέσιμη σε συσκευές που χρησιμοποιούν το Google Phone που είναι παλαιότερο από την έκδοση 51. Αυτό υποδηλώνει ότι αυτό είναι μέρος ενός switch του server και όχι από την έκδοση που χρησιμοποιείτε στη συσκευή σας.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η εφαρμογή Goοgle Phone απέκτησε την λειτουργία του dark mode το 2018, αυτό είναι μια χρηστική αλλαγή που θα σας δώσει περισσότερες επιλογές.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS