ΑρχικήgamingΗ Microsoft προσθέτει EA Play στο Xbox Game Pass

Η Microsoft προσθέτει EA Play στο Xbox Game Pass

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι πολλές εκδόσεις του Xbox Game Pass θα έρθουν σύντομα με το EA Play, και σίγουρα πολλοί χρήστες θα χαρούν!

microsoft
Η Microsoft προσθέτει EA Play στο Xbox Game Pass

Πρόκειται για άλλη μία συνδρομητική υπηρεσία που διαχειρίζεται ένας εντελώς διαφορετικός εκδότης, χωρίς επιπλέον κόστος. Οποιοσδήποτε διαθέτει την έκδοση PC του Game Pass, το οποίο μέχρι στιγμής κοστίζει 4,99 $ το μήνα, ή το Game Pass Ultimate, το οποίο είναι 14,99 $ το μήνα, θα μπορεί επίσης να συνδεθεί στην υπηρεσία που παλαιότερα ονομαζόταν EA Access and Origin Access. Το EA Play κοστίζει προς το παρόν 4,99 $ ανά μήνα στην κονσόλα και ανάλογα με τον αριθμό των παιχνιδιών στα οποία θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, είτε 4,99 $ είτε 14,99 $ ανά μήνα σε υπολογιστή.

Σε μια ανάρτηση blog, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι οι συνδρομητές Game Pass Ultimate και PC θα έχουν πρόσβαση σε «περισσότερα από 60 από τα μεγαλύτερα και καλύτερα παιχνίδια κονσόλας και υπολογιστή της EA», συμπεριλαμβανομένων των Need for Speed ​​Heat και FIFA 20. Θα μπορείτε επίσης να παίξετε επιλεγμένες νέες κυκλοφορίες, όπως το επερχόμενο FIFA 21 και το Madden NFL 21 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, για 10 ώρες πριν αποφασίσετε εάν θα αγοράσετε το παιχνίδι ή όχι.

Εάν διαθέτετε το Game Pass Ultimate, θα μπορείτε επίσης να κάνετε stream «μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια EA Play» – ζητήθηκε από τη Microsoft και την EA να διευκρινίσει ποια θα είναι – σε συσκευές Android.

Εάν χρειάζεστε ανανέωση, το Game Pass Ultimate περιλαμβάνει τώρα: τις εκδόσεις κονσόλας και υπολογιστή της συνδρομητικής υπηρεσίας, οι οποίες είναι λειτουργικά παρόμοιες αλλά έχουν ελαφρώς διαφορετικές βιβλιοθήκες, Xbox Live Gold, απαιτείται άλλη συνδρομή για να παίξετε παιχνίδια κονσόλας online, ροή παιχνιδιών xCloud και τη βασική έκδοση του EA Play. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σαφές ότι η Microsoft βλέπει το Game Pass ως το μέλλον του Xbox. Σίγουρα, η εταιρεία θέλει να πουλήσει κονσόλες, αλλά είναι προφανές ότι αναδιαμορφώνει ολόκληρο το επιχειρηματικό της μοντέλο γύρω από τις συνδρομές.

xbox
Η Microsoft προσθέτει EA Play στο Xbox Game Pass

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κάθε τίτλος του Xbox Game Studio κυκλοφορεί αμέσως στο Game Pass και γιατί η Microsoft έχει προσφέρει τόσες πολλές προσφορές – όπως ένα μήνα για 1 $ – για να πείσει τους ανθρώπους να το δοκιμάσουν.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS