ΑρχικήgamingXbox Series X: Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου και θα κοστίζει $499!

Xbox Series X: Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου και θα κοστίζει $499!

Η Microsoft αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι το Xbox Series X θα φτάσει τον Νοέμβριο, την πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου για ψώνια. Τώρα, το Windows Central αναφέρει μια ακόμα πιο συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά και μια υπόδειξη για την τιμή της πολυαναμενόμενης κονσόλας επόμενης γενιάς του τεχνολογικού γίγαντα: η σειρά X φαίνεται ότι θα ξεκινάει από 499 $ και θα είναι διαθέσιμη στις 10 Νοεμβρίου.

xbox x
Xbox Series X: Έρχεται στις 10 Νοεμβρίου και θα κοστίζει $499!

Η αναφορά της δημοσίευσης έρχεται πολύ κοντά σε μια διαρροή που δείχνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Xbox Series S, το οποίο αναμένεται να είναι η φθηνότερη κονσόλα της Microsoft. Μετά από αυτή την έντονη διαρροή, η Microsoft αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει πρόωρα την ύπαρξη μιας δεύτερης κονσόλας επόμενης γενιάς: το Xbox Series S.

Η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμα πολλές λεπτομέρειες, αναφέρει ωστόσο ότι θα έρθει σύντομα. Μάλιστα, δήλωσε ότι θα είναι μια πολύ μικρότερη, λευκή κονσόλα και θα προσφέρει «απόδοση επόμενης γενιάς στο μικρότερο Xbox που έχει κυκλοφορήσει ποτέ», κάτι που λέει πολλά όταν το Xbox Series X είναι ήδη πολύ μικρό σε σύγκριση με την αντίπαλη κονσόλα της Sony.

Σύμφωνα με το Windows Central, η Microsoft θα προσφέρει μια επιλογή χρηματοδότησης Xbox All Access 35 $ ανά μήνα για τη σειρά X. Η δημοσίευση επιβεβαιώνει επίσης ότι η σειρά S θα κοστίσει 299 $. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft θα προσφέρει για αυτό μια επιλογή χρηματοδότησης Xbox All Access ύψους 25 $ ανά μήνα και θα προσπαθήσει να πιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές, έχοντας μια μεγάλη παγκόσμια διάθεση για την φθηνότερη κονσόλα. Η σειρά S θα είναι επίσης διαθέσιμη στις 10 Νοεμβρίου, αναφέρει η δημοσίευση.

microsoft

Το Xbox Series X έχει οπίσθια συμβατότητα και θα είναι ικανό για παιχνίδια 4K. Εν τω μεταξύ, το Xbox Series S, όπως δείχνει η τιμολόγηση, πιθανότατα θα είναι το λιγότερο δυνατό από τα δύο. Προηγούμενες αναφορές αναφέρουν ότι είναι ικανό για gaming 1080p και 1440p και ότι θα έχει μικρότερη μνήμη RAM και λιγότερο ισχυρή CPU από τη σειρά X.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS