ΑρχικήReviewsTUXEDO: Ανακοίνωσε δύο νέους Linux Gaming Laptops

TUXEDO: Ανακοίνωσε δύο νέους Linux Gaming Laptops

Σήμερα, η εταιρία TUXEDO είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές υπολογιστών με Linux. Εκτός από τη μεγάλη γκάμα φορητών υπολογιστών, η εταιρία προσφέρει και μερικές mini-pc συσκευές, οι οποίες είναι ειδικά κατασκευασμένες για διάφορα συστήματα βασισμένα στο Linux. Από την άλλη πλευρά, η γκάμα της εταιρίας περιέχει και πολλούς High-end υπολογιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα TUXEDO Polaris 15 και Polaris 17, δύο νέα laptops φτιαγμένα ειδικά για gaming.

Αν και οι συσκευές περιέχουν τα ίδια υλικά, το σώμα του Polaris 17 είναι μεγαλύτερο, για αυτό και το ίδιο έρχεται με μια οθόνη των 17.3 ιντσών και έχει βάρος από 2.5 κιλά. Εκτός από διαφορετικό μέγεθος, οι υπολογιστές έχουν και μικρές διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση.

Εκτός από αυτές τις διαφορές, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν τα laptops με ίδια χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τους επεξεργαστές, η εταιρία δίνει 3 επιλογές: Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H και Intel core i7-10750H 10ης  γενιάς. Εκτός από τον επεξεργαστή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και περισσότερη μνήμη RAM, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και 64GB, με ταχύτητα 3200 MHz.

TUXEDO: Ανακοίνωσε δύο νέους Linux Gaming Laptops

Μιλώντας για τα γραφικά, πρέπει να ξέρετε ότι οι υπολογιστές έρχονται με GTX 16050ti chipset. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρησιμοποιούν την συσκευή για βαριά παιχνίδια, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την RTX 2060, πληρώνοντας κάποια επιπλέον λεφτά.

Ακολουθεί λίστα με τα κενά χαρακτηριστικά των TUDEXO Pulse 15 και Pulse 17:

  • Μπαταρία με μέγεθος από 62 Wh.
  • M.2 SSD.
  • Θύρα για NVMe SSD με χωρητικότητα έως και 1TB.

Πέρα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρέπει να ξέρετε ότι και τα δύο μοντέλα βγαίνουν με οθόνη των 144Hz, εκτός από την πιο βασική έκδοση του TUXEDO Pulse 15, η οποία έρχεται με οθόνη των 60Hz.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σύντομα και οι χρήστες θα μπορούν να παραλάβουν την συσκευή τους περίπου 10 μέρες μετά την παραγγελία της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS