ΑρχικήsecurityΨεύτικα Torrent της ταινίας "Tenet" κλέβουν τα χρήματά σας

Ψεύτικα Torrent της ταινίας “Tenet” κλέβουν τα χρήματά σας

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Christopher Nolan, Tenet, η οποία έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, έχει ήδη γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στη Google και στα διάφορα torrent sites.

Tenet

Η ταινία έχει γίνει ήδη blockbuster και πολλοί απατεώνες εκεί έξω, έχουν δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό ψεύτικων αρχείων torrent, για να ξεγελάσουν τους χρήστες.

Σε περίπτωση που αναζητάτε την ταινία στο διαδίκτυο, πρέπει να γνωρίζεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο αληθινό Tenet torrent για να κατεβάσετε. Οι ιστότοποι torrent κατακλύζονται από πλαστά πειρατικά torrents της ταινίας, ορισμένα από τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα.

Αν κάνετε αναζήτηση στο Pirate Bay για την ταινία Tenet, θα δείτε εκατοντάδες συνδέσμους torrent ψεύτικων πειρατικών ταινιών Tenet. Οι πιθανότητες είναι ότι ορισμένα από αυτά τα ψεύτικα αρχεία torrent, θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας και να σας παρασύρουν να εισαγάγετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι δημιουργοί του Torrent Freak προσπάθησαν να κατεβάσουν ένα torrent από το Pirate Bay και κατέληξαν με ένα αρχείο 700MB. Το αρχείο έδειχνε απλά μια ακίνητη εικόνα και ζητούσε να χρησιμοποιήσουν το αρχείο ReadMe και να εγκαταστήσουν έναν κωδικοποιητή που απαιτείται για την αναπαραγωγή του βίντεο.

Το κείμενο στο αρχείο ReadMe τους οδήγησε σε έναν ύποπτο ιστότοπο που απαιτούσε στοιχεία πιστωτικής κάρτας για «σκοπούς επαλήθευσης». Από αυτό έγινε φανερό ότι το αρχείο ήταν κακόβουλο κα προσπαθούσε να κλέψει τα στοιχεία τους.

Οι κορυφαίοι ιστότοποι torrent είναι ενήμεροι για την φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η νέα ταινία Tenet. Καθώς εφαρμόζουν μέτρα για τον περιορισμό των απατών, η δημοτικότητα της ταινίας του Nolan θα μπορούσε να οδηγήσει ορισμένους αρχάριους χρήστες να κατεβάσουν ψεύτικα αρχεία torrent που θα μπορούσαν να κλέψουν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να δείτε την ταινία στον κινηματογράφο ή να περιμένετε έως ότου κυκλοφορήσει σε κάποια πλατφόρμα OTT.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS