ΑρχικήUpdatesGoogle Maps: Το δημοφιλές tab "Saved" αλλάζει interface

Google Maps: Το δημοφιλές tab “Saved” αλλάζει interface

Το Google Maps έγινε 15 ετών τον Φεβρουάριο και η Google κυκλοφορεί τώρα updates για το δημοφιλές tab “Saved” για να βοηθήσει τους ανθρώπους να θυμούνται τοποθεσίες που είχαν επισκεφτεί.

Το πρώτο update στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες smartphone του Google Maps να θυμούνται το όνομα μιας τοποθεσίας που είχαν επισκεφθεί, τοποθετώντας στην κορυφή της λίστας τις τοποθεσίες που είχαν επισκεφθεί πρόσφατα.

Google Maps

Αυτό θα διευκολύνει την εύρεση τοποθεσιών που επισκεφτήκατε πρόσφατα και την κοινή χρήση τους με φίλους σε ένα μήνυμα. Η Google είπε ότι παγκοσμίως, οι άνθρωποι έχουν αποθηκεύσει περισσότερες από επτά δισεκατομμύρια τοποθεσίες στο Google Maps.

Το υπάρχον interface των αποθηκευμένων τοποθεσιών εμφανίζει μια λίστα με τα Favorites, τα Want to Go και τα Starred που υποδεικνύουν τον αριθμό των τοποθεσιών σε κάθε κατηγορία.

Η νέα έκδοση εμφανίζει κάρτες σε ένα καρουσέλ από αποθηκευμένες τοποθεσίες. Κάθε κάρτα περιλαμβάνει μια εικόνα της τοποθεσίας, το όνομα της και μια ετικέτα που δείχνει εάν ήταν ένα μέρος στην κατηγορία Want to Go ή Starred.

Η δεύτερη αλλαγή στοχεύει να διευκολύνει την ταξινόμηση των τοποθεσιών με βάση την εγγύτητα της συσκευής σε ένα μέρος που έχει αποθηκευτεί. Θα βοηθήσει τους χρήστες smartphone που έχουν αποθηκεύσει πολλές τοποθεσίες να τις βρουν όταν βρίσκονται στην περιοχή. Η Google σημειώνει ότι πρέπει να δωθεί πρόσβαση στην τοποθεσία για να μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία και να εμφανιστούν τα κοντινά αποθηκευμένα μέρη, τα οποία ταξινομούνται κατά απόσταση και εμφανίζονται ξανά σε ένα καρουσέλ.

Η τρίτη αλλαγή στο tab “Saved”  βασίζεται στην ενεργοποίηση του ιστορικού τοποθεσίας και επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το Google Maps Timeline των προηγούμενων κινήσεων για να ελέγξουν τα μέρη και τις διαδρομές που έχουν ακολουθήσει, περπατώντας, τρέχοντας ή και κάνοντας την διαδρομή με ποδήλατο.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις αλλαγές καθώς το Google Maps είναι μια εφαρμογή που έχει μπει για καλά στην ζωή μας!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS