ΑρχικήinetΗ ομιλία του Trump Jr. έκανε την «κοκαΐνη» τάση στο Twitter!

Η ομιλία του Trump Jr. έκανε την «κοκαΐνη» τάση στο Twitter!

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το Εθνικό Συνέδριο των ρεπουμπλικάνων, και η ομιλία του Trump Jr. κατάφερε να κάνει τάση στο Twitter τη λέξη «κοκαΐνη».

Οι πιο εξέχοντες ομιλητές της νύχτας, όπως οι Charlie Kirk, Donald Trump Jr., και Kimberly Guilfoyle, είχαν μια ιδιαίτερη ενέργεια κατά τις ομιλίες τους. Μίλησαν για το «πεπρωμένο» και για την προστασία του «δυτικού πολιτισμού». Αλλά κάποιοι ομιλητές δημιούργησαν μια πολύ περίεργη ατμόσφαιρα, κάτι που φάνηκε να ωθεί το εκπληκτικά φασιστικό μήνυμά τους στο επόμενο επίπεδο.

trump jr
Η ομιλία του Trump Jr. έκανε την «κοκαΐνη» τάση στο Twitter!

Ο Trump Jr. είχε ένα παράξενο βλέμμα, με μάτια που γυάλιζαν, λίγο ιδρώτα στο πρόσωπό του και περίεργο ρυθμό, που έμοιαζε ότι παλεύει να συμπεριφερθεί σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Έτσι οι άνθρωποι που τον παρακολουθούσαν αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσε η συμπεριφορά του να προέρχεται ένα ναρκωτικό, όπως η κοκαΐνη, που δίνει στους ανθρώπους τεράστια ενέργεια και οι χρήστες του Twitter φάνηκαν να το σκέφτονται, ακόμα κι αν ήταν αστείο.

Η παράξενη συμπεριφορά του Donald Τrump Jr. μπορεί να εξηγήσει γιατί η κοκαΐνη ήταν τάση, αλλά πως εξηγείται ότι έγινε τάση στο ίδιο θέμα και το «Loch Ness» ; Η διάδοση και αυτής της λέξης οφείλεται επίσης στον Trump Jr., o οποίος χαρακτήρισε τον υποψήφιο πρόεδρο των Δημοκρατών, Joe Biden, ως «τέρας του Loch Ness», μια αδέξια προσπάθεια να υποτιμήσει τον πρώην αντιπρόεδρο ενώ μιμούταν τις χειρονομίες του πατέρα του.

Να σημειώσουμε ότι ο πολιτικός σχολιαστής Jeet Heer του The Nation, εξήγησε ότι η συμπεριφορά του πιθανώς δεν τροφοδοτήθηκε από κοκαΐνη, αλλά απόγνωση και μια γενική δυσφορία.

«Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ο υπαρξιακός φόβος. Ο Trump Jr. δεν ήταν ποτέ άνετος με τη δημοσιότητα, προσπαθούσε πάντα να μιμείται τον πατέρα του. Έμοιαζε πάντα σαν ένα χαμένο κουτάβι, κάποιον που δεν είναι ποτέ άνετος με τον κόσμο αλλά προσπαθεί με αγωνία να κατασκοπεύσει την κατάσταση. Σε αυτή τη φυσική δυσφορία του, ήρθε να προστεθεί και ο φόβος για την πιθανή ήττα του πατέρα του.»

Η ομιλία του Trump Jr. έκανε την «κοκαΐνη» τάση στο Twitter!

Ο Heer σημειώνει επίσης ότι ο Donald Trump Jr. έχει πολλά να χάσει εάν θεωρηθεί υπεύθυνος για τις αθέμιτες συναλλαγές του κατά τις προεδρικές εκλογές του 2016. Ίσως απλά ανησυχεί για τη φυλακή αν ο Biden ανέβει στον Λευκό Οίκο.

Η Guilfoyle, η οποία συναναστρέφεται με τον Τrump Jr., δεν έμοιαζε να είναι ναρκομανής, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ρεπουμπλικάνοι πιστεύουν ακράδαντα ότι η χώρα θα καταστραφεί εάν γίνει πρόεδρος ο Biden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS