ΑρχικήReviewsBonobo WS: Κυκλοφόρησε το καλύτερο laptop της System76

Bonobo WS: Κυκλοφόρησε το καλύτερο laptop της System76

Πρόσφατα, η System76 ανακοίνωσε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της, στην αγορά των φορητών υπολογιστών. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παρουσίασε το νέο Bonobo WS portable Linux laptop, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα High-end laptops.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Bonobo WS, ο υπολογιστής περιέχει πολλές από τις νέες τεχνολογίες, ενώ έρχεται και με κάποια από τα καλύτερα υλικά στην αγορά. Για παράδειγμα, η οθόνη του Laptop έχει μέγεθος 17.3 inch, και είναι κατάλληλη για 4K videos ή high-resolution gaming.

Εκτός από την απίστευτα καλή οθόνη, το Bonobo WS έρχεται με 10η Γενιά Intel core επεξεργαστή. Σε συνεργασία με τα υπόλοιπα υλικά του συστήματος, ο επεξεργαστής του Laptop είναι κατάλληλος για κάθε είδος εργασίας, από χαλαρό surfing έως και heavy gaming.

Bonobo WS: Κυκλοφόρησε το καλύτερο laptop της System76

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη συσκευή, με μια από τις κάρτες γραφικών από τη σειρά NVIDIA GeForce RTX 20. Για όσους δε γνωρίζουν, οι κάρτες αυτές αρχίζουν από 6GB και 1920 CUDA cores για την RTX 2060, ενώ φτάνουν μέχρι και 8GB με 3072 CUDA cores για την RTX 2080.

Για να μπορεί να κρατήσει σταθερή απόδοση και άνετη διαχείριση των εργασιών, το Bonobo WS έρχεται με τουλάχιστον 16GB RAM. Ωστόσο, εάν η μνήμη αυτή δεν είναι ικανοποιητική για κάποιο χρήστη, το laptop μπορεί να “φορέσει” μέχρι και 128GB RAM. Μιλώντας για τη μνήμη αποθήκευσης, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο υπολογιστής έρχεται με ένα M.2 NVMe SSD, με χωρητικότητα από 240GB έως τα απίστευτα 24TB.

Ακολουθεί λίστα με τις θύρες του Bonobo WS:

  • 1 x USB 3.2 με thunderbolt υποστήριξη
  • 3 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
  • MicroSD slot
  • Ethernet
  • HDMI
  • 2 x Mini DisplayPort (1.4)
  • DisplayPort (1.4) μέσω USB 3.2 Gen 2 Type-C.

Βέβαια, το Laptop έχει και όλες τις απαραίτητες ασύρματες συνδέσεις, όπως Dual-Band Wi-Fi (6 AX) και Bluetooth.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS