ΑρχικήinetH NVIDIA φέρνει το GeForce Now στο Chromebook!

H NVIDIA φέρνει το GeForce Now στο Chromebook!

Η NVIDIA κυκλοφόρησε σήμερα μια beta έκδοση της υπηρεσίας game streaming «GeForce Now», για το λογισμικό ChromeOS των Chromebook.

geforce chromebook
H NVIDIA φέρνει το GeForce Now στο Chromebook!

Σε αντίθεση με τους χρήστες Windows και Mac, δεν θα χρειαστείτε μια ενσωματωμένη εφαρμογή για να ξεκινήσετε, ενώ μπορείτε απλά να τοποθετήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο «play.geforce.now» και να συνδεθείτε με έναν νέο ή υπάρχοντα λογαριασμό GeForce Now. Όπως και πριν, θα πρέπει να έχετε μερικά παιχνίδια για να επωφεληθείτε από την υπηρεσία. Το GeForce Now υποστηρίζει μια σειρά τίτλων από ψηφιακά καταστήματα όπως τα Steam, Epic Games Store και Uplay της Ubisoft.

Η επέκταση στα Chromebook είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, αφού το GeForce Now δεν έχει νόημα αν είστε καθισμένοι στο σπίτι με έναν τεράστιο εξοπλισμό gaming μπροστά σας. Αλλά αν βρίσκεστε εν κινήσει, ή σε μια πολυσύχναστη καφετέρια για παράδειγμα, θα το διασκεδάσετε πολύ περισσότερο.

Εάν έχετε ένα φτηνό Chromebook, δεν υπάρχει τρόπος να παίξετε παιχνίδια προηγμένης τεχνολογίας, όπως το Control, χωρίς να υπάρχει κάποιο είδος streaming. Το Google Stadia, ένας από τους πολλούς αντιπάλους του GeForce Now, υποστηρίζεται ήδη σε Chromebook, αλλά η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του είναι αρκετά περιορισμένη, τόσο για συνδρομητές Pro όσο και για άτομα που προτιμούν να αγοράζουν παιχνίδια à la carte.

Τώρα, οι χρήστες των Chromebook έχουν μια δεύτερη επιλογή, παρόλο που το GeForce Now έχει τα δικά του θέματα καταλόγου. Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η υπηρεσία ξεκίνησε επίσημα, πολλοί εκδότες ήταν απροετοίμαστοι και ζήτησαν άμεσα από τη NVIDIA να τραβήξει τους καταλόγους τους. Η εταιρεία χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως «παρανόηση» και στη συνέχεια άλλαξε την πολιτική της, ώστε οι κατασκευαστές παιχνιδιών να επιλέξουν την υπηρεσία. Η NVIDIA αναφέρει ότι οι χρήστες του GeForce μπορούν να κάνουν streaming «ανάμεσα σε πάνω απ 650 παιχνίδια», συμπεριλαμβανομένων «πάνω από 70 γνωστών δωρεάν παιχνιδιών.» Επιπλέον τίτλοι θα προστεθούν κατά τη διάρκεια του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου του Cyberpunk 2077.

Το ChromeOS μπορεί να είναι η βασική ανακοίνωση, ωστόσο η NVIDIA τόνισε ότι δουλεύει σε ενημερώσεις για χρήστες PC, Mac, Shield και Android. Οι υπολογιστές Windows και Mac θα υποστηρίξουν σύντομα το Ansel, ένα εργαλείο για στιγμιότυπα οθόνης που σας επιτρέπει να τραβήξετε ψηφιακές φωτογραφίες από οποιαδήποτε γωνία, να προσθέσετε φίλτρα και να τραβήξετε φωτογραφίες 360 μοιρών που είναι ορατές στην εικονική πραγματικότητα.

nvidia
H NVIDIA φέρνει το GeForce Now στο Chromebook!

Το GeForce Now διατίθεται δωρεάν για χρήση στο Chromebook, αν και οι συνεδρίες σας περιορίζονται σε μία ώρα και συχνά πρέπει να περιμένετε να είναι διαθέσιμο ένα απομακρυσμένο μηχάνημα. Μπορείτε, ωστόσο, να πληρώσετε 4,99 $ ανά μήνα για την ιδιότητα μέλους, που ανεβάζει το όριο λειτουργίας σε έξι ώρες, σας δίνει προτεραιότητα πρόσβασης και ενεργοποιεί την επιτάχυνση RTX. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα εξάμηνο πάσο μέλους για 24,95 $ που περιλαμβάνει ένα token μάχης και ένα πακέτο αξίας 69,94 $, για το Hyper Scape battle royale της Ubisoft.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS