ΑρχικήTop PicksΧαλαρώστε με αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και sci-fi!

Χαλαρώστε με αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και sci-fi!

Ονειρεύεστε άλλους πλανήτες, άλλες πραγματικότητες ή άλλα χρονοδιαγράμματα; Αν εύχεστε να μπορούσατε να ταξιδέψετε κάπου αλλού πρέπει να δείτε αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.

Triangulation

ταινίες
Χαλαρώστε με αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και sci-fi!

Η ιστορία του John Panton που έχει μια ασυνήθιστη σειρά συναντήσεων, ενώ αναζητάει ορισμένους πυλώνες τριγωνισμού στη βρετανική ύπαιθρο, το Triangulation είναι πολύ πιο sci-fi από άλλες ταινίες τρόμου. Η ταινία μικρού μήκους παρουσιάζει την παιδική εμμονή του Panton με τους πυλώνες, και τη συνδυάζει με την επιστημονική φαντασία: κουλ παιδιά από το μέλλον, ανίκανοι ενήλικες και τρομακτική AI.

The Slows

Χαλαρώστε με αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και sci-fi!

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της Nicole Perlman και βασισμένο σε μια ιστορία του Gail Hareven, το The Slows φαντάζεται ότι η ανθρώπινη φυλή έχει σωθεί από το χείλος της εξαφάνισης, εξαλείφοντας τη βιολογική αναπαραγωγή. Αντ’ αυτού, σχεδόν κάθε νέα ζωή δημιουργείται σε ένα εργαστήριο και στη συνέχεια επιταχύνεται γρήγορα έως την ενηλικίωση. Όλοι γεννιούνται σε αυτό το σύστημα και το υποστηρίζουν, αλλά ένας φιλόδοξος δημοσιογράφος είναι αρκετά περίεργος για να μπει κρυφά στο «διατηρητέο», ένα απομονωμένο κομμάτι άγριας φύσης όπου μια μικρή κοινότητα ανθρώπων εξακολουθεί να ζει σύμφωνα με τους παλιούς παραδοσιακούς τρόπους.

Lab Rat

Χαλαρώστε με αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και sci-fi!

Το κανάλι sci-fi του YouTube, Dust, πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την ταινία του Nour Wazzi. Το Lab Rat διαδραματίζεται στο μέλλον όταν η τεχνολογία AI έχει προχωρήσει σε επίπεδα αυθεντικότητας του Android Westworld και Blade Runner. Η ιστορία ακολουθεί ένα έντονο πείραμα στο οποίο οι συνάδελφοι σε ένα εργαστήριο ρομποτικής είναι κλειδωμένοι μαζί και αναγκάζονται να προσδιορίσουν ποιος από αυτούς είναι πραγματικά άνθρωπος και ποιος όχι.

Στα 14 λεπτά, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για το κοινό για να σχηματίσει τις δικές του εικασίες για το ποιος είναι το ψεύτικος, αλλά το Lab Rat είναι από τις ταινίες που συνδυάζουν τον φόβο με το άγχος.

Spice Frontier

ταινίες
Χαλαρώστε με αυτές τις μικρού μήκους ταινίες τρόμου και sci-fi!

Αυτή η περιπέτεια κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας από τους Jalil Sadool και Adam Meyer, του Steamroller Studios παρουσιάζει τον σπασίκλα διαστημάνθρωπο Kentucky Williams και το σκληρό θηλυκό ρομπότ C-LA, που διασχίζουν τον γαλαξία αναζητώντας πολύτιμα μπαχαρικά που έχουν σωθεί μετά την καταστροφή της Γης, καθώς ο Kent είναι μάγειρας και είναι διατεθιμένος να κάνει τα πάντα για να τα βρει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS