Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 11:11
Αρχική How To LinkedIn: Πώς ηχογραφείτε κι εμφανίζετε την προφορά του ονόματός σας;

LinkedIn: Πώς ηχογραφείτε κι εμφανίζετε την προφορά του ονόματός σας;

Το να έχει κανείς ένα επώνυμο που σχεδόν κανένας δεν προφέρει σωστά, μερικές φορές μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Έτσι, το LinkedIn επιχειρεί να διευκολύνει τους χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, παρέχοντας μια δυνατότητα που βοηθά τους άλλους να προφέρουν το όνομά σας σωστά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ηχογραφήσετε την προφορά του ονόματος και του επωνύμου σας. Με την ηχογράφηση θα ανησυχείτε πλέον μήπως κάποιος υποψήφιος ή μελλοντικός σας εργοδότης δεν προφέρει σωστά το όνομά σας.


Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή του LinkedIn σε iPhone, iPad ή Android συσκευή. Μπορείτε να ακούσετε τις προφορές του ονόματος στο desktop website του LinkedIn, αλλά θα πρέπει να το ηχογραφήσετε σε smartphone.

  • Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, πατήστε το avatar του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
LinkedIn
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε το σύνδεσμο “Προβολή προφίλ που βρίσκεται στην κορυφή του μενού διαφανειών.
LinkedIn
  • Θα πρέπει τώρα να δείτε το προφίλ σας στο LinkedIn. Πατήστε στο εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στη φωτογραφία σας για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας.
LinkedIn
  • Πατήστε στο σύνδεσμο “Προσθήκη προφοράς ονόματος” που βρίσκεται κάτω από τις ενότητες ονόματος και επωνύμου.
προφορά ονόματος
  • Επιτρέψτε στην εφαρμογή του LinkedIn να αποκτήσει πρόσβαση στο μικρόφωνο του smartphone σας.
προφορά ονόματος
  • Πατήστε παρατεταμένα το μπλε κουμπί μικροφώνου για να ηχογραφήσετε το όνομά σας. Έχετε έως και 10 δευτερόλεπτα για να δηλώσετε τη σωστή προφορά του ονόματος και του επωνύμου σας. Το LinkedIn συνιστά επίσης να περιορίσετε τυχόν θορύβους που μπορεί να ακουστούν γύρω σας κατά την ηχογράφηση, να μιλήσετε αργά και να προφέρετε καθαρά κάθε συλλαβή του ονόματος και του επωνύμου σας, καθώς και να κρατάτε το τηλέφωνό σας σε απόσταση τεσσάρων περίπου ιντσών από το στόμα σας.
προφορά ονόματος
  • Πατήστε το κουμπί “Αναπαραγωγή” για να ακούσετε την ηχογράφηση σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, πατήστε το κουμπί “Επανάληψη”. Επιλέξτε το κουμπί “Εφαρμογή” για να προσθέσετε την εγγραφή στο προφίλ σας στο LinkedIn.
ηχογράφηση
  • Προτού αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές και αποχωρήσετε από τη σελίδα επεξεργασίας, μπορείτε να ρυθμίσετε το ποιος θα μπορεί να ακούσει την ηχογράφηση της προφοράς του ονόματός σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο “Ορατό σε”.
ηχογράφηση
  • Ορίστε μία από τις δύο επιλογές κοινής χρήσης. Είτε όλα τα μέλη του Linkedin μπορούν να ακούσουν το όνομά σας (που είναι η προεπιλεγμένη επιλογή) είτε μόνο οι συνδέσεις πρώτου βαθμού σας.
ηχογράφηση
  • Όταν είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε από τη διαδικασία επεξεργασίας του LinkedIn προφίλ σας, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
LinkedIn


Τώρα, κάθε φορά που κάποιος βλέπει το προφίλ σας στο LinkedIn, θα πρέπει να βλέπει το εικονίδιο ήχου δίπλα στο όνομά σας. Επιλέξτε το εικονίδιο στο προφίλ σας ή στο προφίλ κάποιου άλλου, για να ακούσετε την προφορά του ονόματος.

προφορά ονόματος - ηχογράφηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

LIVE NEWS

Η Nintendo αποκλείει hacking βίντεο του Game & Watch

Δύο αξιώσεις για πνευματικά δικαιώματα εναντίον ενός YouTuber έχουν κατατεθεί από την Nintendo, για ένα βίντεο που παρουσιάζει hacking του Super Mario...

O αριθμός των αναφερόμενων CVEs σημείωσε αύξηση κατά 6%!

Σύμφωνα με νέα ανάλυση που κυκλοφόρησε σχετικά με το επίπεδο και των όγκο των ευπαθειών το 2020, ο συνολικός αριθμός των CVEs...

Google: Αφαίρεσε 164 apps που εμφάνιζαν out-of-context διαφημίσεις

Η Google αφαίρεσε 164 Android εφαρμογές από το επίσημο κατάστημα Play Store, αφού ερευνητές ασφαλείας ανακάλυψαν ότι τα συγκεκριμένα apps βομβάρδιζαν τους...

Βρετανία: Απώλεια 150.000 αστυνομικών αρχείων από βάση δεδομένων

Περίπου 150.000 αρχεία της αστυνομίας διαγράφησαν από βάση δεδομένων της, ως αποτέλεσμα ενός τεχνικού προβλήματος, όπως δήλωσε η κυβέρνηση της Βρετανίας.

Hy-Vee: Προτάθηκε διακανονισμός για την παραβίαση δεδομένων

Σε διακανονισμό φαίνεται ότι προχωρά η αλυσίδα παντοπωλείων Hy-Vee με έδρα την Αϊόβα, προκειμένου να διευθετήσει μία παραβίαση δεδομένων που υπέστη.
00:02:19

Γιατί οι επιστήμονες λένε ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί η υπερνοημοσύνη AI;

Η τεχνητή νοημοσύνη AI που έχει έρθει για να ανατρέψει τα δεδομένα της ανθρωπότητας, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης εδώ και πολλές δεκαετίες. Τώρα,...
00:03:28

iPhone vs Android: Ποιο είναι το καλύτερο για εσάς;

Η μάχη μεταξύ iPhone και Android θα υπάρχει για πάντα. Το iOS (το OS των iPhone) και το Android είναι τα δύο...

Ιδιοκτήτης bitcoin exchange υπηρεσίας συνελήφθη για ξέπλυμα χρήματος

Ο ιδιοκτήτης μιας βουλγαρικής bitcoin exchange υπηρεσίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση στις Ηνωμένες Πολιτείες, για την εμπλοκή του σε απάτη και την παροχή...

Πώς να εκκινήσετε shortcuts από ένα “Apple Watch Face”

Τα shortcuts των iPhone σάς βοηθούν να αυτοματοποιήσετε εργασίες, ανεξάρτητα από το πόσο απλές ή περίπλοκες είναι. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να...