ΑρχικήHow ToLinkedIn: Πώς ηχογραφείτε κι εμφανίζετε την προφορά του ονόματός σας;

LinkedIn: Πώς ηχογραφείτε κι εμφανίζετε την προφορά του ονόματός σας;

Το να έχει κανείς ένα επώνυμο που σχεδόν κανένας δεν προφέρει σωστά, μερικές φορές μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Έτσι, το LinkedIn επιχειρεί να διευκολύνει τους χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, παρέχοντας μια δυνατότητα που βοηθά τους άλλους να προφέρουν το όνομά σας σωστά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ηχογραφήσετε την προφορά του ονόματος και του επωνύμου σας. Με την ηχογράφηση θα ανησυχείτε πλέον μήπως κάποιος υποψήφιος ή μελλοντικός σας εργοδότης δεν προφέρει σωστά το όνομά σας.


Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή του LinkedIn σε iPhone, iPad ή Android συσκευή. Μπορείτε να ακούσετε τις προφορές του ονόματος στο desktop website του LinkedIn, αλλά θα πρέπει να το ηχογραφήσετε σε smartphone.

  • Από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, πατήστε το avatar του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
LinkedIn
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε το σύνδεσμο “Προβολή προφίλ που βρίσκεται στην κορυφή του μενού διαφανειών.
LinkedIn
  • Θα πρέπει τώρα να δείτε το προφίλ σας στο LinkedIn. Πατήστε στο εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στη φωτογραφία σας για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας.
LinkedIn
  • Πατήστε στο σύνδεσμο “Προσθήκη προφοράς ονόματος” που βρίσκεται κάτω από τις ενότητες ονόματος και επωνύμου.
προφορά ονόματος
  • Επιτρέψτε στην εφαρμογή του LinkedIn να αποκτήσει πρόσβαση στο μικρόφωνο του smartphone σας.
προφορά ονόματος
  • Πατήστε παρατεταμένα το μπλε κουμπί μικροφώνου για να ηχογραφήσετε το όνομά σας. Έχετε έως και 10 δευτερόλεπτα για να δηλώσετε τη σωστή προφορά του ονόματος και του επωνύμου σας. Το LinkedIn συνιστά επίσης να περιορίσετε τυχόν θορύβους που μπορεί να ακουστούν γύρω σας κατά την ηχογράφηση, να μιλήσετε αργά και να προφέρετε καθαρά κάθε συλλαβή του ονόματος και του επωνύμου σας, καθώς και να κρατάτε το τηλέφωνό σας σε απόσταση τεσσάρων περίπου ιντσών από το στόμα σας.
προφορά ονόματος
  • Πατήστε το κουμπί “Αναπαραγωγή” για να ακούσετε την ηχογράφηση σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, πατήστε το κουμπί “Επανάληψη”. Επιλέξτε το κουμπί “Εφαρμογή” για να προσθέσετε την εγγραφή στο προφίλ σας στο LinkedIn.
ηχογράφηση
  • Προτού αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές και αποχωρήσετε από τη σελίδα επεξεργασίας, μπορείτε να ρυθμίσετε το ποιος θα μπορεί να ακούσει την ηχογράφηση της προφοράς του ονόματός σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το σύνδεσμο “Ορατό σε”.
ηχογράφηση
  • Ορίστε μία από τις δύο επιλογές κοινής χρήσης. Είτε όλα τα μέλη του Linkedin μπορούν να ακούσουν το όνομά σας (που είναι η προεπιλεγμένη επιλογή) είτε μόνο οι συνδέσεις πρώτου βαθμού σας.
ηχογράφηση
  • Όταν είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε από τη διαδικασία επεξεργασίας του LinkedIn προφίλ σας, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
LinkedIn


Τώρα, κάθε φορά που κάποιος βλέπει το προφίλ σας στο LinkedIn, θα πρέπει να βλέπει το εικονίδιο ήχου δίπλα στο όνομά σας. Επιλέξτε το εικονίδιο στο προφίλ σας ή στο προφίλ κάποιου άλλου, για να ακούσετε την προφορά του ονόματος.

προφορά ονόματος - ηχογράφηση

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS