ΑρχικήHow ToΠώς θα καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram μέσω smartphone;

Πώς θα καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram μέσω smartphone;

Instagram

Μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα, το Instagram, παρουσιάζει τακτικά νέες δυνατότητες για τους χρήστες του. Και πρόσφατα, η πλατφόρμα ξεκίνησε μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στο χρήστη να καρφιτσώνει τα αγαπημένα του σχόλια πάνω πάνω στις αναρτήσεις του.

Προηγουμένως, η πλατφόρμα είχε επίσης ξεκινήσει μια δυνατότητα που επέτρεπε στους χρήστες να διαγράφουν πολλά σχόλια από τις δημοσιεύσεις τους στο Instagram. Η δυνατότητα καρφιτσώματος σχολίων θα βοηθήσει τον χρήστη να εντοπίσει το πιο σχετικό ή σημαντικό σχόλιο σχετικά με μια ανάρτησή του. Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώσουν εύκολα το σχόλιό τους ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια στην εφαρμογή Instagram

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας.
  2. Ανοίξτε το προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ που είναι διαθέσιμο στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Ανοίξτε το.
  3. Επιλέξτε την ανάρτηση που θα καρφιτσώσετε το σχόλιό σας. Στη σελίδα προφίλ, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ανάρτηση στην οποία θέλετε να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο.
  4. Επιλέξτε το σχόλιο που θέλετε να καρφιτσώσετε. Τώρα ανοίξτε την ενότητα σχολίων της συγκεκριμένης ανάρτησης και πατήστε παρατεταμένα το σχόλιο που θέλετε να καρφιτσώσετε.
  5. Καρφιτσώστε το επιλεγμένο σχόλιο. Πατήστε την επιλογή καρφιτσώματος και το επιλεγμένο σχόλιο θα καρφιτσωθεί με επιτυχία.

Μπορείτε φυσικά να ξεκαρφιτσώσετε το σχόλιο εάν θέλετε να το αντικαταστήσετε με άλλο. Πρέπει απλώς να πατήστε παρατεταμένα το σχόλιο και στη συνέχεια να πατήσετε το ίδιο κουμπί καρφιτσώματος για να μεταβείτε στην επιλογή ξεκαρφιτσώματος. Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί “Ξεκαρφίτσωμα”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS