ΑρχικήinetYouTube: Έκλεισε Crypto channel για ενθάρρυνση παράνομων ενεργειών

YouTube: Έκλεισε Crypto channel για ενθάρρυνση παράνομων ενεργειών

Το YouTube επανέφερε το Crypto channel, αφότου είχε τεθεί εκτός σύνδεσης για πάνω από 2 μέρες, λόγω «ενθάρρυνσης για παράνομες ενέργειες».

Το Crypto channel Altcoin Daily, που διαχειρίζονται τα δύο αδέρφια Aaron και Austin Arnold, είναι ακόμα ένα κανάλι του YouTube που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα και φαίνεται να έχει καταπατήσει κάποιες πολιτικές της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με ένα tweet που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου από μέλη της κρυπτοκοινότητας των Aaron και Austin Arnold, το κανάλι Altcoin Daily με 214.000 συνδρομητές, τερματίστηκε από το YouTube για «ενθάρρυνση παράνομων δραστηριοτήτων».

«Είμαστε ένα κανάλι ειδήσεων και απόψεων,» δήλωσαν οι δύο διαχειριστές στο Twitter.

«Ποτέ δεν προωθήσαμε κάτι παράνομο. Έχει ήδη υποβληθεί ένσταση.»

Οι αδελφοί που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο crypto channel, επικοινώνησαν με τους 27.700 φανς του Altcoin Daily στο Twitter, προτρέποντάς τους να επικοινωνήσουν με το YouTube και να ζητήσουν την επαναφορά του καναλιού, χρησιμοποιώντας hashtags όπως το «#FreeAltcoinDaily».

Μετά από περίπου δύο ημέρες, κατά τις οποίες οι συνδρομητές δεν είχαν καμία πρόσβαση στο περιεχόμενο του καναλιού, το Altcoin Daily ανέφερε στις 3 Αυγούστου ότι «το YouTube είχε ανακάλεσει την απαγόρευση

Το YouTube διέγραψε επιθετικά βίντεο με περιεχόμενο που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα τον Δεκέμβριο του 2019. Επίσης, είχαν αφαιρεθεί από το YouTube και βίντεο crypto channel με δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές ή και περισσότερους, συμπεριλαμβανομένου του Chris Dunn, ενώ η σελίδα του Cryptο Beadles Robert Beadles καταργήθηκε πλήρως. Το YouTube αναφέρθηκε σε μία από αυτές τις απαγορεύσεις ως «σφάλμα» κατά τη διαδικασία ελέγχου.

youtube crypto channel

Τον Ιούνιο, η πλατφόρμα έκλεισε και το επίσημο κανάλι της ιστοσελίδας Bitcoin.com που εστιάζει στις ειδήσεις κρυπτονομισμάτων, για «παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του YouTube».

Μετά από ένσταση, το κανάλι με τους 40.000 συνδρομητές επαναφέρθηκε, περίπου δύο ημέρες αργότερα. Άλλα crypto channel είχαν επαναφερθεί μετά από 24 ώρες, συμπεριλαμβανομένου του BTC Sessions, ενός καναλιού του YouTube που βασίζεται σε blockchain.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS