ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε εισαγωγή ενός PDF σε Microsoft Word;

Πώς να κάνετε εισαγωγή ενός PDF σε Microsoft Word;

PDF

Το Microsoft Word παρέχει μια πληθώρα δυνατοτήτων σχετικά με τη διαχείριση περιεχομένου. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα εισαγωγής ενός αρχείου PDF απευθείας στο Word. Η εισαγωγή του μπορεί να γίνει σε μερικά μόνο βήματα.

Για να εισαγάγετε εύκολα ένα αρχείο PDF στο έγγραφο Word, προσθέστε το ως αντικείμενο. Εάν το κάνετε αυτό, τότε το PDF ουσιαστικά γίνεται μέρος του εγγράφου Word. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν αλλαγές στο αρχείο προέλευσης PDF δεν θα αντικατοπτρίζονται στο ενσωματωμένο αρχείο στο έγγραφο Word (εκτός εάν κάνετε σύνδεση με το αρχείο προέλευσης).

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε το έγγραφο του Word και τοποθετήστε τον κέρσορα στο σημείο που θέλετε να εισαγάγετε το αρχείο. Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα “Εισαγωγή”.

PDF

Κάντε κλικ στο “Αντικείμενο” από την κατηγορία “Κείμενο“.

Word

Θα εμφανιστεί ένα μικρό αναπτυσσόμενο μενού. Πατήστε την επιλογή “Αντικείμενο” από το μενού.

PDF

Τώρα, θα εμφανιστεί το παράθυρο “Αντικείμενο”. Σε αυτό το σημείο, κάντε κλικ στην καρτέλα “Δημιουργία από αρχείο” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Αναζήτηση“.

PDF

Μεταβείτε στο μέρος που βρίσκεται το αρχείο σας, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Εισαγωγή”.

Word

Τώρα, πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να συνδεθείτε απευθείας με το αρχείο προέλευσης ή / και να εμφανίσετε το PDF ως εικονίδιο. Η απευθείας σύνδεση στο αρχείο προέλευσης είναι καλή ιδέα εάν θέλετε το αρχείο, που έχει εισαχθεί, να εμφανίζει νέες αλλαγές που έχουν γίνει στο αρχείο προέλευσης. Φροντίστε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, εάν αυτός είναι ο στόχος σας.

Η δεύτερη επιλογή, η εμφάνιση του PDF ως εικονιδίου, είναι καλή αν δεν θέλετε να καταλάβετε πολύ χώρο στη σελίδα. Εάν δεν ενεργοποιήσετε καμία από τις προηγούμενες επιλογές, το PDF θα εμφανίζεται στο έγγραφο του Word και δεν θα εμφανίζει νέες αλλαγές που έγιναν στο αρχείο προέλευσης.

Όταν αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και είστε έτοιμοι, επιλέξτε το κουμπί “OK”.

Word

Το PDF θα εισαχθεί, τώρα, στο έγγραφο του Word.

Word

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS