ΑρχικήReviewsT-Mobile: Λανσάρει δωρεάν προστάσια από scam κλήσεις και μηνύματα

T-Mobile: Λανσάρει δωρεάν προστάσια από scam κλήσεις και μηνύματα

Η T-Mobile ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας Scam Shield που θα γίνει στις 24 Ιουλίου, μια υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες της T-Mobile, Metro και Sprint δωρεάν προστασία Scam ID, Scam Block και Caller ID anti-scam.

Η T-Mobile λέει ότι μπόρεσε να εντοπίσει ή να αποκλείσει περίπου 12 δισεκατομμύρια κλήσεις απάτης μόνο το 2019 και ότι περίπου 30 εκατομμύρια Αμερικανοί έπεσαν θύματα τουλάχιστον μιας τηλεφωνικής απάτης τους τελευταίους 12 μήνες.

T-Mobile

Οι τηλεφωνικές απάτες κλήσεις αποκλείστηκαν πριν φτάσουν στο τηλέφωνο

Η υπηρεσία Scam Shield έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους πελάτες από ρομποτικές κλήσεις και απάτες, εντοπίζοντας και μπλοκάροντας κλήσεις από πιθανούς απατεώνες χρησιμοποιώντας το Scam ID, ενώ το Scam Block θα αποκλείει ύποπτες κλήσεις, ώστε να μην φτάσουν ποτέ στο στόχο τους.

Το Caller ID επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν ακριβώς ποιος τους καλεί ακόμα και αν ο καλών δεν βρίσκεται στη λίστα επαφών τους. Οι πελάτες μπορούν επίσης να προσθέσουν ετικέτες στους αριθμούς ως Αγαπημένα, ώστε να βρίσκουν εύκολα τους αγαπημένους τους.

Οι πελάτες της T-Mobile (με προγράμματα Magenta και Essentials) θα μπορούν επίσης να λάβουν έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου PROXY που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλουν να διατηρήσουν τον κύριο (προσωπικό) αριθμό τηλεφώνου τους ιδιωτικό.

Το Scam Shield επιτρέπει επίσης στους πελάτες να αλλάζουν τον αριθμό τηλεφώνου τους κάθε χρόνο δωρεάν, για οποιονδήποτε λόγο, εάν θέλουν να βγάλουν τον αριθμό τους από τη λίστα των spammer.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Scam Block

Οι πελάτες μπορούν να επιτρέψουν στο Scam Block να αποκλείει αυτόματα ρομποτικές κλήσεις και απάτες με πολλαπλές μεθόδους:

  1. Πληκτρολογώντας #662# από ​​τη συσκευή T-Mobile
  2. Αφού συνδεθούν στο My T-Mobile ή στην εφαρμογή T-Mobile, όπου θα δουν την επιλογή ενεργοποίησης του Scam Block
  3. Ενεργοποιώντας το Scam Block για τους αριθμούς DIGITS και καλώντας στο 611 από τη συσκευή T-Mobile για να μιλήσουν με έναν ειδικό κινητής τηλεφωνίας
  4. Πραγματοποιώντας λήψη της δωρεάν εφαρμογής Scam Shield από τις 24/7 και κάνοντας εναλλαγή στο Scam Block

Η T-Mobile προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα Scam Shield Premium ($ 4 / μήνα ανά γραμμή) που θα επιτρέπει στους χρήστες:

  • Να διαχειριστούν τη λίστα αποκλεισμού τους και να στέλνουν κλήσεις στον αυτόματο τηλεφωνητή.
  • Να στέλνουν κατηγοριοποιημένους τύπους κλήσεων στον αυτόματο τηλεφωνητή.
  • Να λάβουν πληροφορίες με αντίστροφη αναζήτηση αριθμού τηλεφώνου.
  • Να λαμβάνουν αυτόματα voicemails.

Προστασία scam μηνυμάτων

Η T-Mobile παρέχει στους χρήστες δωρεάν προστασία έναντι μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και απάτης (συμπεριλαμβανομένων των SMS, MMS και RCS) από το 2014.

Η εταιρεία ενημερώνει τακτικά τη βάση δεδομένων της με τα δεδομένα των μηνυμάτων spam και ελέγχει αυτόματα τα μηνύματα χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αποκλείοντας τα ανεπιθύμητα text messages και παραδίδοντας αυτά που περνούν το τεστ.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να προωθήσουν τα scam μηνύματα ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Κέντρο ασφάλειας της T-Mobile για ανάλυση αποστέλλοντάς τα στο 7726. Όπως λέει η εταιρεία, τα μηνύματα και τα στοιχεία των πελατών είναι κρυπτογραφημένα για την προστασία της ταυτότητάς τους.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) εξέδωσε εντολή τον Μάιο λέγοντας ότι δεν θα εκδίδει πλέον προειδοποιήσεις στους λεγόμενους “robocallers” πριν τους επιβάλει πρόστιμο για παραβίαση του νόμου και παρενόχληση των καταναλωτών.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS