ΑρχικήinetΟι φουσκωτές πισίνες είναι το must-have του καλοκαιριού

Οι φουσκωτές πισίνες είναι το must-have του καλοκαιριού

Το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι οι φουσκωτές πισίνες, και δεν είναι μόνο για παιδιά, που για να είμαστε ειλικρινής ποτέ δεν ήταν πραγματικά.

φουσκωτές πισίνες
Οι φουσκωτές πισίνες είναι το must-have του καλοκαιριού

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε κανονική πισίνα, μπορείτε να φουσκώσετε γρήγορα μια και να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού, όπως ένα ωραίο μέρος διακοπών που πάντα θέλατε να πάτε. Ξέρουμε ότι θα είστε απλά στην αυλή σας, το μπαλκόνι ή το δρόμο, αλλά θα σας αφήσουμε να ονειρευτείτε ότι κάνετε μαγικές διακοπές. Ετοιμάστε ένα φρουτώδες κοκτέιλ, κλείστε τα μάτια και μπορείτε να μεταφερθείτε σχεδόν οπουδήποτε.

Οι φουσκωτές πισίνες είναι εξαιρετικά εύκολες στην εγκατάσταση, ειδικά σε σύγκριση με τις πισίνες που εγκαθίστανται άνω του δαπέδου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τρόμπα ή ισχυρούς πνεύμονες. Οι πισίνες συνήθως φουσκώνουν μέσα σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λάστιχο κήπου ή οποιαδήποτε πηγή νερού έχετε στη διάθεσή σας για να τις γεμίσετε. Αυτό το σημείο θα σας πάρει λίγη περισσότερη ώρα.

Από τη φύση τους, δεν είναι τα πιο ανθεκτικά πράγματα στον κόσμο, αν και μερικές είναι κατασκευασμένες με ισχυρότερο και πιο παχύ υλικό από άλλες. Για να μη χαλάσει γρήγορα η πισίνα σας, μην την τοποθετείτε σε αιχμηρές ή τραχιές επιφάνειες. Τοποθετήστε ένα χαλί από κάτω της, ή κάποιο ύφασμα, ώστε να μη φθείρεται. Ορισμένες φουσκωτές πισίνες διαθέτουν εξοπλισμό επισκευής για να διορθώνετε τρύπες και σχισμές.

Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να βάλετε ειδικά χημικά όπως το χλώριο, είναι καλύτερα απλώς να αλλάζετε το νερό και να βάζετε φρέσκο κάθε δύο ημέρες.

Επειδή οι φουσκωτές πισίνες προορίζονται περισσότερο για παιδιά, δεν πρόκειται να είναι τεράστιες, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να μπορεί ένας ενήλικας να κολυμπήσει. Προσέξτε λοιπόν μην πέσετε σε απάτη, ειδικά αν ο προμηθευτής είναι έξυπνος και ξέρει να χρησιμοποιεί το photoshop.

Οι φουσκωτές πισίνες είναι το must-have του καλοκαιριού

Όταν επιλέξετε την πισίνα σας προσέξτε πολύ το μέγεθος, την ανθεκτικότητα και την ευκολία εγκατάστασης, και κάτι εξίσου σημαντικό είναι η βαλβίδα στραγγίσματος, ώστε να μην ταλαιπωρείστε με το άδειασμα.

Μπορείτε να ρίξετε μία ματιά και σε ιστοσελίδες όπως το Amazon ώστε να πάρετε ιδέες, και όταν αποφασίσετε το είδος της πισίνας που θέλετε, μπορείτε να την αγοράσετε από ελληνικά καταστήματα ή καταστήματα της γειτονιάς σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS