ΑρχικήinetFord Bronco 2021: Το νέο 4x4 που ξεπερνάει το Jeep Wragler

Ford Bronco 2021: Το νέο 4×4 που ξεπερνάει το Jeep Wragler

Επιτέλους η Ford μετά από χρόνια, επιστρέφει στη μάχη των τζιπ με το νέο Ford Bronco 2021 για να ξεπεράσει τα Jeep Wrangler και το νέο Land Rover Defender.

Ford Bronco 2021
Ford Bronco 2021: Το νέο 4×4 που ξεπερνάει το Jeep Wragler

Όπως θα καταλάβετε, οι μηχανικοί της βιομηχανίας αυτοκινήτων με το μπλε οβάλ έμβλημα στοχεύουν στην πρώτη θέση και δε φαίνονται πρόθυμοι να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει μόνο με μία σωστή βάση, που είναι αρκετά σημαντικό, αλλά με την προσφορά απεριόριστων επιλογών, έτσι ώστε ακόμα και οι πιο πιστοί της Jeep να μην μπορέσουν να αντισταθούν.

Το νέο Ford Bronco 2021, θα κυκλοφορήσει σε δίθυρο και τετράθυρο, ενώ θα έχει τουλάχιστον επτά διαμορφώσεις και έναν κατάλογο 200 επιπλέον αξεσουάρ.

Θα υπάρχουν επιλογές που θα καλύπτουν όλα το γούστα, όπως ένας turbocharged κινητήρας με 310 ιπποδύναμη και 400lbft, για αυτούς που θέλουν να ζουν στα όρια. Για όσους θέλουν μια λιγότερο έντονη εμπειρία, θα υπάρχει το μικρό του αδερφάκι, Bronco Sport, αλλά ας ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στο νέο SUV 4×4.

Μπορεί να χρειάστηκαν 25 χρόνια, αλλά η Ford έβαλε όλη της την τέχνη σε αυτό το τζιπ, με αποτέλεσμα να είναι απίστευτα εντυπωσιακό και εξωτερικά. Και στις δύο παραλλαγές, με τις 2 και 4 πόρτες, έχει το συνδυασμό της μορφής, των αναλογιών και των λεπτομερειών που προσφέρουν ταυτόχρονα την απαραίτητη χρησιμότητα των SUV και την ογκώδη κατασκευή τους.

Οι πόρτες του Ford Bronco 2021, σε αντίθεση με τα Jeep SUV, δεν έχουν πλαίσια, και σου δίνουν την αίσθηση ότι αιωρείσαι όταν αφαιρείς την οροφή. Επίσης, είναι από αλουμίνιο και ζυγίζουν 54 κιλά (οι μπροστινές) και 43 κιλά (οι πίσω). Αυτό βέβαια σημαίνει ότι είναι λίγο πιο βαριές από τις πόρτες των Jeep, αλλά το μικρό τους μέγεθος και οι ενσωματωμένες λαβές διευκολύνουν τη χρήση σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον αφαιρούνται πολύ πιο εύκολα συγκριτικά με άλλα τζιπ, και επειδή δεν έχουν πλαίσια χωράνε στο χώρο αποθήκευσης και των δύο παραλλαγών.

Ως προς την οροφή του, θα αποτελείται από 3 κομμάτια στη δίθυρη έκδοση και 4 στην τετράθυρη, και θα καλύπτεται με πανί.

Ford Bronco 2021: Το νέο 4×4 που ξεπερνάει το Jeep Wragler

Εσωτερικά, η Ford επέλεξε για το Bronco 2021 μια σειρά κινητήρων all-forced-induction, με τον βασικό να είναι ένας τετρακύλινδρος EcoBoost turbocharged 2.3 λίτρων και η εταιρεία εκτιμά ότι θα υποστηρίζει 270 ίππους και 310lbft.

Η εξοικονόμηση καυσίμου θα ανακοινωθεί αργότερα, πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο τις τιμές των δύο παραλλαγών του Ford Bronco 2021, με το δίθυρο να ξεκινάει από $29,995 και το τετράθυρο από $34.695.

Φυσικά, όπως με όλα τα νέα οχήματα, τα τελικά συμπεράσματα θα έρθουν με την οδήγηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS