ΑρχικήinetΔημιουργείστε ένα ευφάνταστο meme και κερδίστε ένα OnePlus Nord

Δημιουργείστε ένα ευφάνταστο meme και κερδίστε ένα OnePlus Nord

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα οικονομικά smartphone της OnePlus, το OnePlus Nord, πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου. Και προκειμένου να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την αναμονή, ο συνιδρυτής της εταιρείας Carl Pei, ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό meme για το OnePlus Nοrd στο Twitter. Ο χρήστης που θα δημιουργήσει το καλύτερο meme θα κερδίσει μία συσκευή OnePlus Nord στις 21 του μήνα.

oneplus nord meme

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, χρειάζεται απλά να δημιουργήστε ένα meme σχετικά με την επερχόμενη συσκευή και να το δημοσιεύστε στο twitter με το #OnePlusNordMeme.

Η ιδέα του διαγωνισμού ξεκίνησε αφού η OnePlus άρχισε να μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με τη νεα συσκευή της μέσω meme και οι χρήστες ζήτησαν από την εταιρεία να οργανώσει ένα give away για το καλύτερο meme.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο οικονομικό smartphone της OnePlus, αποκαλύπτονται σταδιακά από την εταιρεία. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από ένα επεξεργαστή Snapdragon 765G 5G SoC, ενώ θα περιλαμβάνει μία τετραπλή πίσω κάμερα και μία διπλή selfie κάμερα. Επίσης όπως αποκάλυψε η OnePlus μέσω του Instagram, θα διαθέτει δυνατότητα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) στην πίσω κάμερα.

Το OnePlus Nord κυκλοφόρησε επίσης στο Amazon, όπου αναφέρεται ότι η οθόνη του smartphone θα είναι ρευστή και ζωντανή, πράγμα που δείχνει ότι θα μπορούσε να πρόκειται για μια οθόνη 90Hz, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Όπως είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα από την διαδικτυακή πύλη DesiDime, το OnePlus Nοrd μπορεί να διατίθεται στην τιμή των 332 δολαρίων.

Μην περιμένετε λοιπόν. Αν έχετε ταλέντο στο να δημιουργείτε memes, λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και μία συσκευή OnePlus Nord μπορεί να γίνει δική σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS