ΑρχικήinetWindows 10 2004: Μη υποστηριζόμενες ρυθμίσεις "μπλοκάρουν" το upgrade

Windows 10 2004: Μη υποστηριζόμενες ρυθμίσεις “μπλοκάρουν” το upgrade

Χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα Windows 10, αφού αποκλείονται από την εφαρμογή του update του Μαΐου 2020, όταν επιχειρούν χειροκίνητα το upgrade μέσω του Windows Update. Αυτό το πρόβλημα οφείλεται σε μη υποστηριζόμενες ρυθμίσεις των Windows 10 2004. Επιπλέον, ενώ το παράθυρο διαλόγου σφάλματος αναφέρει ότι η Microsoft εργάζεται πάνω σε μια διόρθωση ή στην υποστήριξη ρυθμίσεων, δεν παραθέτει τις ρυθμίσεις που προκαλούν το update block κατά την χειροκίνητη προσπάθεια για upgrade. Ακόμη, οι χρήστες ενημερώνονται ότι δεν απαιτείται κάποια ενέργεια, αλλά το Windows Update θα προσφέρει αυτήν την έκδοση των Windows 10 αυτόματα όταν θα υποστηρίζονται αυτές οι ρυθμίσεις.

Οι αναφορές των συσκευών Windows 10 1903 και Windows 10 1909 που έχουν αποκλειστεί από το upgrade σε Windows 10 2004, έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες μέσω πολλών channel, συμπεριλαμβανομένων των Reddit, SuperUser, καθώς και των Microsoft Answers [1, 2, 3, 4, 5 ], Microsoft Q&A [1, 2] και Microsoft TechNet sites.

upgrade

Ενώ η Microsoft δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει επίσημα αυτό το ζήτημα και δεν έχει ανακοινώσει κάποια λύση για αυτό, η μηχανικός λογισμικού της εταιρείας, Jennifer Feng, ανέφερε ότι ορισμένοι χρήστες θα λάβουν το μήνυμα ότι αποκλείεται η ενημέρωση, λόγω διαφόρων προβλημάτων συμβατότητας με πολλά συστήματα και hardware configurations. Η Feng συμβούλεψε τους χρήστες που έχουν λάβει αυτό το μήνυμα, να προβούν στις ακόλουθες ενέργειες για να λάβουν την ενημέρωση του Μαΐου 2020 μέσω του Windows Update:

  • Κάντε update στους hardware drivers.
  • Απενεργοποιήστε την Απομόνωση πυρήνα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Ασφάλεια Windows> Άνοιγμα Ασφάλειας Windows> Ασφάλεια Devie> Λεπτομέρειες απομόνωσης πυρήνα.
  • Συνεχίστε να ελέγχετε τη σελίδα πληροφοριών έκδοσης των Windows 10 2004 για μετριασμούς και λύσεις για γνωστά ζητήματα.

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ότι αυτά τα βήματα όντως λειτουργούν και είναι αποτελεσματικά, υπάρχει μία ανεπίσημη επιδιόρθωση που κοινοποιήθηκε από έναν χρήστη στο TechNet web portal της Microsoft για επαγγελματίες IT που είναι αποδεδειγμένως αποτελεσματική. To μόνο που χρειάζεται για την επιτυχή ολοκλήρωση της ενημέρωσης είναι να αποσυνδέσουν οι χρήστες τον υπολογιστή που επηρεάζεται από το Διαδίκτυο μετά τη λήψη του update ISO / την επαλήθευση της ενημέρωσης και την εκτέλεση της ενημέρωσης ενώ είναι offline.

Windows 10 2004 ρυθμίσεις

Σύμφωνα με τον πίνακα ελέγχου υγείας των Windows 10 2004 της Microsoft, επτά update blocks δεν επιτρέπουν σε ορισμένες συσκευές με γνωστά ζητήματα συμβατότητας, να λάβουν την ενημέρωση των Windows 10 του Μαΐου 2020. Τα update blocks είναι τα ακόλουθα:

• Δυσκολία σύνδεσης σε περισσότερες από μία συσκευές Bluetooth.
Σφάλματα ή ζητήματα κατά τη διάρκεια ή μετά την ενημέρωση συσκευών με Conexant ISST audio drivers.
• Σφάλματα ή ζητήματα κατά τη διάρκεια ή μετά την ενημέρωση συσκευών με ορισμένoυς Conexant ή Synaptics audio drivers.
• Ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης δεν λειτουργεί όπως αναμένεται σε συσκευές με GPU Intel.
• Διακοπή σφάλματος με μπλε οθόνη κατά τη σύνδεση/αποσύνδεση μιας αποβάθρας Thunderbolt.
• Ζητήματα ενημέρωσης ή εκκίνησης συσκευών όταν υπάρχει aksfridge.sys ή aksdf.sys.
• Πρόβλημα με παλαιότερους drivers για Nvidia display adapters (GPU).

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS