ΑρχικήUpdatesAMD: Κυκλοφορεί νέους drivers για 5600M MacBook Pros!

AMD: Κυκλοφορεί νέους drivers για 5600M MacBook Pros!

Μέσα στον Ιούνιο, η κάρτα γραφικών Radeon Pro 5600M της AMD έκανε την εμφάνισή της στο MacBook Pro της Apple, που είναι μέρος του AMD’s Navi 12 silicon και ακολουθεί μία συνολική βαθμολογία ισχύος 50W. Η κάρτα γραφικών Radeon Pro 5600M διαθέτει μνήμη βίντεο 8 GB HBM2, με τον τεχνολογικό κολοσσό της Apple να υποστηρίζει ότι το νέο 5600M είναι έως και 75% ταχύτερο.

Στα τέλη Ιουνίου, η AMD δημοσίευσε νέους Boot Camp drivers για τις MacBook Pro συσκευές με κάρτα γραφικών Radeon 5600M. Οι νέοι drivers που κυκλοφόρησαν στην αγορά από την AMD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Boot Camp, κατά την διαδικασία εκκίνησης των Windows 10 στο νέο MacBook Pro. Επιπλέον, η AMD αναφέρει ότι οι drivers φέρουν τον αριθμό αναθεώρησης 19.50. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση των Windows 10 στη MacBook συσκευή, όταν χρησιμοποιεί ένας χρήστης το Boot Camp.

προγράμματα οδήγησης-MacBook Pro

Το Boot Camp, το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά μέσα στο 2009, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους – χρήστες Mac να εγκαταστήσουν και να εκκινήσουν τις συσκευές τους εγγενώς στα Windows. Θα πρέπει, ωστόσο, να αναφερθεί ότι το Boot Camp δεν αντικαθιστά το λειτουργικό σύστημα macOS, ενώ οι χρήστες έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εναλλαγή μεταξύ Mac και Windows κατά την εκκίνηση της MacBook Pro συσκευής τους.

Ενώ το Boot Camp επιτρέπει γρήγορη υποστήριξη για Windows, εξακολουθεί να απαιτεί να διαθέτει ένας χρήστης συμβατό graphics driver για να βελτιώσει την απόδοση του λειτουργικού συστήματος ενός υπολογιστή της Microsoft. Με τους νέους drivers της AMD, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα νέα MacBook και Windows 10.


Τέλος, η Apple επιβεβαίωσε ότι οι Mac συσκευές της θα μεταβούν από τους Intel-based επεξεργαστές στο προσαρμοσμένο ARM-based Silicon. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το Boot Camp θα αποσυρθεί όταν κυκλοφορήσει το πρώτο ARM-based Mac της.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS